Aanbevolen producten

Hieronder vind je een aantal producten die ik al jarenlang met volle tevredenheid gebruik. Als je via onderstaande link dit product aanschaft krijg ik een leuke bonus bij een aantal van de producten en het voordeel voor jou is dat ik veel ervaring met de betreffende diensten/producten heb en jou er graag verder mee help mocht je ergens vast lopen! Alleen voordeel voor jou dus 😉

In enkele gevallen mag ik je ook een mooie korting geven. Info daarover vind je bij de producten:

Phoenix

Phoenix gratis uitproberen
Ik ben ervan overtuigd dat Phoenix het beste systeem in Nederland is om je online onderneming en website mee op te bouwen en door te ontwikkelen. Phoenix is veel meer dan een WordPress template om je website in te bouwen. Phoenix is de designer, de marketing medewerker, de analyticus en de verkoper in één.


En dan heb ik het nog niet eens over de trainingsmodule waarmee je wordt opgeleid tot een internet ondernemer met een goede marketing strategie en de ontzettend waardevolle communitie van ondernemers waar jij deel vanuit gaat maken.

Huddle

Huddle gratis uitproberen

De beste communitysoftware van dit moment in Nederland! Ga je online producten verkopen en wil je je eigen community daaraan koppelen?

Ik kan je ook helpen met het inrichten van je Huddle.

PayPro

PayPro is een betaalprovider en affiliate marketing bedrijf. Je kunt mensen laten betalen voor je online producten, maar ook affiliates inzetten die jouw producten promoten. Ik vind PayPro in Nederland het meest geschikte bedrijf voor de verkoop van online producten.

Enormail

Met Enormail kun je één van de belangrijkste dingen doen op het gebied van online marketing, namelijk een mailinglijst opbouwen. Dit is de belangrijkste methode om veel mensen te bereiken, een relatie op te bouwen met deze mensen en zo eenvoudig je online producten te kunnen verkopen.

Ik mag je namens Enormail een korting geven van 50%(!) op het Mammoetpakket. Dit is ook het meest geschikte pakket voor internet ondernemers. Normaal gesproken kost dit pakket 95 euro per maand. Jij kunt het gaan gebruiken voor 45 euro per maand. Dat is dus meer dan 50% korting elke maand opnieuw. De korting wordt automatisch toegezonden zodra je jezelf registreert voor een 30 dagen proefversie van Enormail. In de mail die vanuit Enormail naar jou wordt verzonden staan instructies hoe de korting kan worden verkregen.

Depositphotos

Hier vind je een zeer groot aantal stockfoto's tegen een hele goede prijs. Neem bijvoorbeeld het flexibel abonnement voor 29 euro per maand. Je hebt dan elke maand 29 foto's. Zeker als je blogt of veel met social media doet erg handig. Andere stockfotobedrijven zijn of veel duurder, of hebben een kleiner aanbod.

Met je eigen online magazine (of e-book) aan de slag?

Heleen Verkerk heeft een fantastisch programma gemaakt waarin jij met haar prachtige templates snel en makkelijk zelf een online magazine maakt.