Maak je Online Product Stappenplan

Het INTERNET is ‘normaal’ geworden :)


Nog nooit waren de kansen zo groot om als ondernemer een mooie business op te bouwen en te gaan leven van internet. Nog nooit waren de kansen zo groot om heel veel mensen te kunnen bereiken. Het internet is ‘normaal’ geworden, bijna iedereen zit op social media en mensen kopen tegenwoordig heel makkelijk iets online. Dat geldt ook voor online producten zoals online trainingen. Ben jij een (startende) ondernemer en heb jij een visie, een boodschap, een speciale ervaring, of techniek, of misschien een toffe hobby die je wil delen? Dan is een online business echt iets voor jou!


Wat ga je allemaal ontdekken in het stappenplan?


  • Waarom het zo belangrijk is te weten wie klant/doelgroep is
  • Welke vormen van online producten er zijn en welke voor jou goed kunnen werken
  • Hoe je een online product kunt maken
  • Welke software er allemaal is
  • Hoe je een online product succesvol promoot
50%
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang dit e-book als welkomstgeschenk!
Direct Downloaden

Ik heb ondertussen ruim 11 jaar ervaring als (online) ondernemer. Die ervaring heb ik opgedaan met mijn eigen online business (ontwikkeling en verkoop van online producten) maar ook door de vele honderden klanten die ik persoonlijk heb geholpen met hun website en online

marketing in de loop der jaren. Daarnaast heb ik heb meer dan 3000 mensen met mijn online producten geholpen.

Ik ben superdankbaar dat ik deze weg heb kunnen bewandelen en mijzelf een vrije internet ondernemer kan noemen. Werken wanneer je wil, met wie je wil, waar je wil en hoeveel je wil. Het geeft een enorme vrijheid als je locatie onafhankelijk kan werken! Sinds 5 jaar woon ik in het buitenland, eerst in Duitsland en alweer ruim 2 jaar in Spanje.


Als je jezelf aanmeldt voor mijn mailinglijst ontvang je het stappenplan en mailtjes met nog meer informatie en tips over online marketing.


10+ jaar

Ervaring in online marketing

11

E-books geschreven

20.000+

Downloads van e-books

3000+

Mensen verder geholpen

Wacht niet langer en omarm het internet voor jouw bedrijf

Er is zoveel te doen. Ook voor jou liggen er kansen te wachten. Kun je het droomleven bereiken wat je wil. Kun je geld verdienen met je passie. Kun je mensen helpen met jouw kennis en ervaring en je super vrij en voldaan voelen.

50%
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang dit e-book als welkomstgeschenk!
Direct downloaden