Video SEO

Weinig mensen weten dat YouTube na Google de meest gebruikte zoekmachine is op het internet. Op YouTube zoeken we ook naar informatie en dan met name naar entertainement. YouTube resultaten worden ook in Google getoond worden en video’s kunnen je website dus aanzienlijk verrijken en er voor zorgen dat je website in Google stijgt. Over het algemeen kun je zeggen dat een YouTube filmpje veel sneller en makkelijker in Google scoort dan een website. De website reputatie speelt hier ook een grote rol in, dus het zal niet altijd zo zijn. Als je start met je website is dit een goede manier om sneller bezoekers te krijgen! Een website waar je veel waardevolle informatie kunt video over video marketing en YouTube is www. magicmediaforce.nl

Tip: naast de SEO voordelen kun je jezelf snel onderscheiden als je aan de slag gaat met videomarketing. Je kunt jezelf heel snel als een expert positioneren, omdat veel mensen in jouw markt dit nog niet doen.

YouTube integreren in je website

Je plaatst je video’s dus op YouTube, omdat dit een SEO waarde heeft. Maar het liefst wil je dat mensen de video op je website bekijken en hoervoor kun je het YouTube filmpje in je website integreren, door in je YouTube account bij het betreffende filmpje de html code te kopieëren en op de juiste plek in je blog of pagina te plaatsen. Daarnaast kun je ook je hele YouTube kanaal in je website plaatsen.

Reactie plaatsen