Phoenix website uitbesteden

Wil je gas geven met je Phoenixsite, maar loop je vast op de 'techniek', of heb je simpelweg geen tijd, zin of talent?

Dan sta ik klaar om jou te helpen met je Phoenix website!

100+

Phoenixsites gemaakt

15+

Jaar ervaring als (online) ondernemer

1000%

Inzet om jou ook te helpen!

Phoenixwebsite design
Na bijna 10 jaar lang Phoenixsites te hebben gebouwd en vele ondernemers geholpen te hebben met hun online business, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Phoenix het beste systeem in Nederland is voor ondernemers. Phoenix is namelijk veel meer dan een systeem om je website in te bouwen. Met je Phoenix website bouw je een stevige basis voor je business, een echte leads en verkoopmachine, een vrijheidsbedrijf 😃


Heb jij een Phoenix website aangeschaft bij IMU, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen en inrichten van jouw website?


Ik heb ondertussen al ruim 100 websites met Phoenix gemaakt en help jou er ook graag mee verder.

Nog niet bekend met Phoenix en meer informatie nodig?

Hoe kan ik je helpen met je phoenix website en online marketing?Phoenix is zo ontwikkeld dat jij als ondernemer zelf je website kunt inrichten en vullen met content. Maar niet elke ondernemer heeft daar tijd of talent voor, of interesse in... (ik hoor vaak dat ondernemers enorme energielekken krijgen als ze 'technisch' werk moeten doen ;-)) en dat is waar ik (en mijn team) om de hoek kom kijken.


Ik kan jou helpen met het hele proces rondom het ontwikkelen van jouw nieuwe Phoenix website, of met specifieke zaken rondom jouw al bestaande Phoenix website.


Denk aan:

 • Het inrichten/designen van je website
 • Het overzetten van content van je huidige website naar Phoenix
 • Het opmaken van verkooppagina's en andere landingspagina's
 • Het meedenken over jouw online marketing strategie en het geven van concrete online marketing adviezen
 • De algemene SEO instellingen van je Phoenix website instellen en jou adviseren m.b.t. SEO optimalisatie van je blogs en pagina's, of dit voor je doen.
 • Het maken of verbeteren van je website teksten
 • Het helpen met kiezen van de juiste foto's, fotoshoot advies geven, of je foto's bewerken (ik ben ook professioneel fotograaf)
 • Het maken van technische koppelingen, bijvoorbeeld de integratie met je e-mailmarketing software zoals Enormail of MailBlue, of betaalsysteem zoals Plug & Pay of PayPro en het inrichten van deze systemen
 • Begeleiding bij ontwikkeling en marketen van je online product, als online cursussen, webinars en e-books
 • Designen van logo's, e-books en e-bookcovers, headers en visuals voor je website, of online cursus of training, of je complete huisstijl maken
 • Jou op weg helpen in je Phoenixsite

Wat ben ik blij dat ik Laura gevonden heb! Ze kan uitstekend uit de voeten met mijn (Phoenix) website en voert niet alleen uit maar denkt echt met me mee. Ze heeft goede, slimme ideeën en maakt mooie dingen. Ze is altijd bereid om snel wat extra tijd voor me te maken als het nodig is. Laura is echt een steun en toeverlaat. Je kunt op haar bouwen!

Marjolein Dubbers van Energiekevrouwenacademie.nl

Mijn Phoenix portfolioIk heb al ruim 100 Phoenix websites vormgegeven en vele ondernemers geholpen met hun positionering en

online marketing strategie.


Dit zijn enkele voorbeelden:

Phoenix website uitbesteden

Phoenix website inrichting uitbesteden

Phoenix website uitbesteden

Phoenix website inrichting uitbesteden

Phoenix website design uitbesteden

Phoenix website inrichting

Phoenix website uitbesteden

Phoenix designer

Phoenix website inrichting uitbesteden

Waarom zou je met mij werken?Heb je zelf geen tijd, zin, of voldoende kennis en ervaring om ermee aan de slag te gaan en wil jij je bovendien vooral inhoudelijk met je vak of bedrijf bezig houden? Dan ben ik er om jou te ontzorgen en te helpen met je complete website en online onderneming, of onderdelen daarvan. Ook kleine klusjes vind ik leuk, ik ben enorm flexibel.


 • Ik heb al ruim 100 Phoenix websites gemaakt en een ruime ervaring met websites, online producten en online marketing
 • Daarnaast heb ik tientallen ondernemers geholpen met het opzetten van een online business. Denk aan diverse marketingmethodes, als e-mailmarketing, het doen van lanceringen, het geven van webinars, het maken van online producten etc. etc.
 • I practice what I preach: ik heb zelf meerdere Phoenixwebsites en een succesvolle online onderneming
 • Ik ben al 15 jaar (online) ondernemer
 • Het is fijn om met iemand te sparren en hulp te krijgen in het woud van keuzes rondom internetmarketing.
 • Ik werk compleet locatie onafhankelijk en ben enorm flexibel
 • Internet marketing en online ondernemen is mijn passie
 • Ik vind niets leuker dan anderen te helpen succesvol te worden, of te werken aan mijn eigen online business, de kansen van het internet zijn ENORM
 • Ik heb meerdere programma's van topondernemers gevolgd en ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom online marketing
 • Ik heb een goed team van mensen die mij ondersteunen
 • Ik help jou op een manier die bij jou past. Het kan dat ik alle onderdelen voor je doe en je dus compleet ontzorg, maar ik kan bijvoorbeeld ook je bestaande website verbeteren of jou juist op weg helpen om zelf aan de slag te gaan. Ik vind het allemaal leuk en interessant om te doen :)

"Phoenix-websites bouwen is mijn passie, en ik maak het gemakkelijk voor ondernemers. Jij doet waar je goed in bent, ik zorg voor de rest."

Ik vind het heerlijk om met Laura te werken. Waar ik vaak een "deadline gedreven" ondernemer ben vind ik het ik het heerlijk om te schakelen met Laura aangezien zij ook goed presteert en kwaliteit kan leveren onder druk, iets wat ik fantastisch vind om mee te werken.

Wil je snel schakelen dan raad ik het je zeker aan om met Laura te werken!

Eelco de Boer van Winst.nl

Hoe gaan we te werk?Natuurlijk moeten we eerst even babbelen en kijken of er een match is. Het moet van beide kanten goed voelen, zodat we voor het beste resultaat kunnen gaan!

Al mijn hulp vindt online plaats. We communiceren via mail en telefoon, of via online meetings (via software waarin ik ook mijn beeldscherm met je kan delen).

In het proces zorg jij voor input, houd ik je op de hoogte van wat ik doe en vraag ik je om feedback.

"Laat de techniek geen obstakel zijn voor jouw Phoenix-ambities

Ik neem het werk uit handen, zodat jij je kunt concentreren op waar je het beste in bent."

"Doorpakkers bellen Laura!"

Laura is een topper!

Gezien ik een druk schema had en snel met een IMU Phoenix site aan de slag wilde gaan heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Laura. Een echte aanrader voor iedereen die, net als ik, overloopt in het werk en toch snel live wil gaan met zijn of haar website.

Laura heeft een aantal zaken opgepakt waaronder het maken van een Ebook cover, webdesign, indelingen maken en nog tal van andere zaken waar ik anders minimaal een week of langer mee bezig was geweest. Hierdoor heb ik mij kunnen richten op zaken die meer mijn prioriteit verdienden.

Ik kan Laura van harte aanbevelen voor iedereen die snel en doelgericht te werk wil gaan. Laura is zeer ervaren met het inrichten van een Phoenix-site, maar ook kundig op het gebied van WordPress.

Doorpakkers bellen Laura!


Huub de Wilde van Dutchdesignbeton.nl

"Ze gaat daarin net een stapje verder dan andere professionals."

Laura heeft mijn nieuwe website purebellydance.nl ontworpen en ingericht. Naast het feit dat ze een top professional is - in zowel internet marketing alsook in vormgeving - is ze ook nog eens heel klantgericht. Ze gaat daarin net een stapje verder dan andere professionals. Ze verdiept zich namelijk werkelijk in wie jij bent en wat je wilt uitdragen. Ze kijkt naar de visie van je bedrijf en leest wat je schrijft. Je zou kunnen denken dat is normaal. Ik kan je wel vertellen dat ik al met veel professionals heb samengewerkt. Ik ben tot de conclusie gekomen dat dit eerder de uitzondering is dan de regel. Ik was blij verrast met de kleuren die Laura uitkoos voor mijn website. Zonder het te weten trof ze exact mijn lievelingskleuren. Aangenaam verrast was ik ook dat ze de juiste samenvatting van mijn E- book gaf. Ik ga dan ook graag weer in zee met Laura voor mijn toekomstige nieuwe website over yoga.

Ik wil Laura aan iedereen aanbevelen die een nieuwe website wil laten maken. Ook aan mensen die een make over voor hun bestaande website willen.

Sabouschka - Purebellydance.nl

Wil jij voor het beste resultaat gaan en grote stappen gaan maken met je website en online onderneming?

Dan sta ik klaar om jou te helpen :)


Ik vind niets leuker dan aan mijn eigen online business te werken, of jou te helpen met de jouwe! Ik kan jou alles uit handen nemen, of leren hoe je zelf dingen kunt doen.


Het is een gouden tijd met mogelijkheden die nog nooit zo groot zijn geweest voor de 'kleine' ondernemer en ik kan dat niet vaak genoeg met anderen delen!

Phoenix website inrichting

Meer informatie, of een prijsopgave voor hulp met je Phoenix website?

Ik denk graag met je mee, of maak een aanbod op maat.

Of heb je nog geen Phoenix website, maar ben je enthousiast geworden en wil je meer info? Ook dan kan ik je helpen, dus neem gerust contact op! Mail naar info@laura.nl of vul via onderstaande button het contactformulier in.

Ik neem dan snel contact met je op!