Phoenix website uitbesteden

Wil je zoveel mogelijk uit je Phoenixsite halen, maar loop je vast op de 'techniek', of heb je gewoon geen tijd?

Dan sta ik klaar om jou te helpen met je Phoenix website!

130+

Phoenixsites gemaakt

15+

Jaar ervaring als (online) ondernemer

1000%

Inzet om jou ook te helpen!

Phoenixwebsite design
Na ruim 10 jaar lang Phoenixsites te hebben gebouwd en vele ondernemers geholpen te hebben met hun online business, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Phoenix het beste website systeem in Nederland is voor ondernemers. Phoenix is namelijk veel meer dan een systeem om je website in te bouwen. Met je Phoenix website bouw je een stevige basis voor je business, een echte lead en verkoopmachine, een vrijheidsbedrijf šŸ˜ƒ


Heb jij een Phoenix website aangeschaft bij IMU, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen en inrichten van jouw website? Of staat je Phoenix website al een tijdje online, maar wil je deze gaan optimaliseren?


Ik heb ondertussen al ruim 130 websites met Phoenix gemaakt en help jou er ook graag mee verder.

Review Phoenix website

Wat ben ik blij dat ik Laura in de arm heb genomen. Waar het voor mij 1 grote wirwar was van digitale "ellende", ging zij systematisch te werk, hielp mij steeds herinneren welke gegevens ik nog moest aanleveren, dacht mee over wat verder allemaal nog van belang was ĆØn regelde dat. Zij creĆ«erde mijn Phoenix website, mijn Huddle ledensite, mijn automatische mailresponder, ontwierp mijn e-book, zorgde ervoor dat betalingen via Plug&Pay en Mollie gedaan konden worden en zo heeft zij een sterke basis voor mijn bedrijf gelegd. 

Met geduld beantwoordde ze al mijn vragen (en dat waren er veel..) en nam ze de tijd om na afloop uitleg te geven over hoe wij wijzigingen zelf door konden voeren. 

Laura heeft enorm veel kennis van zaken, is geduldig, reageert snel en adequaat en is een erg prettig persoon om mee samen te werken. Daarnaast zijn haar diensten ook nog eens erg betaalbaar. Een absolute steunpilaar en aanrader!

Shirley Verduin 

Nog niet bekend met Phoenix 

en meer informatie nodig?

Hoe kan ik je helpen met je phoenix website en
online marketing?Phoenix is zo ontwikkeld dat jij als ondernemer zelf je website kunt inrichten en vullen met content. Maar niet elke ondernemer heeft daar tijd of talent voor, of interesse in... (ik hoor vaak dat ondernemers enorme energielekken krijgen als ze 'technisch' werk moeten doen ;-)) en dat is waar ik (en mijn team) om de hoek kom kijken.


Ik kan jou helpen met het hele proces rondom het ontwikkelen van jouw nieuwe Phoenix website, of met specifieke zaken rondom jouw al bestaande Phoenix website.


Denk aan:

 • Het inrichten/designen van je website
 • Het overzetten van content van je huidige website naar Phoenix
 • Het opmaken van verkooppagina's en andere landingspagina's
 • Het meedenken over jouw online marketing strategie en het geven van concrete online marketing adviezen
 • De algemene SEO instellingen van je Phoenix website instellen en jou adviseren m.b.t. SEO optimalisatie van je blogs en pagina's, of dit voor je doen.
 • Het maken of verbeteren van je website teksten
 • Het helpen met kiezen van de juiste foto's, fotoshoot advies geven, of je foto's bewerken (ik ben ook professioneel fotograaf)
 • Het maken van technische koppelingen, bijvoorbeeld de integratie met je e-mailmarketing software zoals Enormail of MailBlue, of betaalsysteem zoals Plug & Pay of PayPro en het inrichten van deze systemen
 • Begeleiding bij ontwikkeling en marketen van je online product, als online cursussen, webinars en e-books
 • Designen van logo's, e-books en e-bookcovers, headers en visuals voor je website, of online cursus of training, of je complete huisstijl maken
 • Jou op weg helpen in je Phoenixsite

"Phoenix websites bouwen is mijn passie en ik maak het

makkelijk voor jou als ondernemer. 

Jij doet waar je goed in bent, ik zorg voor de rest."

Wat ben ik blij dat ik Laura gevonden heb! Ze kan uitstekend uit de voeten met mijn (Phoenix) website en voert niet alleen uit maar denkt echt met me mee. Ze heeft goede, slimme ideeƫn en maakt mooie dingen. Ze is altijd bereid om snel wat extra tijd voor me te maken als het nodig is. Laura is echt een steun en toeverlaat. Je kunt op haar bouwen!

Marjolein Dubbers van Energiekevrouwenacademie.nl

Phoenix website voorbeeldenIk heb al ruim 130 Phoenix websites vormgegeven en vele ondernemers geholpen met 

hun positionering en online marketing strategie.


Dit zijn enkele voorbeelden:

Phoenix website uitbesteden

null

null

Phoenix website hulp

Phoenix website inrichting uitbesteden

null

Voorbeelden Phoenixwebsites

Phoenix website inrichting uitbesteden

Phoenix website uitbesteden

Phoenix website uitbesteden

Phoenix website inrichting uitbesteden

Phoenix website design uitbesteden

null

Phoenix website design uitbesteden

Phoenix website inrichting uitbesteden

Phoenix website inrichting

Phoenix website uitbesteden

Waarom zou je met mij werken?Heb je zelf geen tijd, zin, of voldoende kennis en ervaring om ermee aan de slag te gaan en wil jij je bovendien vooral inhoudelijk met je vak of bedrijf bezig houden? Dan ben ik er om jou te ontzorgen en te helpen met je complete website en online onderneming, of onderdelen daarvan. Ook kleine klusjes vind ik leuk, ik ben enorm flexibel.


 • Ik heb al ruim 130 Phoenix websites gemaakt en een ruime ervaring met websites, online producten en online marketing
 • Daarnaast heb ik honderden ondernemers geholpen met het opzetten van een online business. Denk aan diverse marketingmethodes, als e-mailmarketing, het doen van lanceringen, het geven van webinars, het maken van online producten etc. etc.
 • I practice what I preach: ik heb zelf meerdere Phoenixwebsites en een succesvolle online onderneming
 • Ik ben al 15 jaar (online) ondernemer
 • Het is fijn om met iemand te sparren en hulp te krijgen in het woud van keuzes rondom internetmarketing.
 • Ik werk compleet locatie onafhankelijk en ben enorm flexibel
 • Internet marketing en online ondernemen is mijn passie
 • Ik vind niets leuker dan anderen te helpen succesvol te worden, of te werken aan mijn eigen online business, de kansen van het internet zijn ENORM
 • Ik heb meerdere programma's van topondernemers gevolgd en ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom online marketing
 • Ik heb een goed team van mensen die mij ondersteunen
 • Ik help jou op een manier die bij jou past. Het kan dat ik alle onderdelen voor je doe en je dus compleet ontzorg, maar ik kan bijvoorbeeld ook je bestaande website verbeteren of jou juist op weg helpen om zelf aan de slag te gaan. Ik vind het allemaal leuk en interessant om te doen :)

Ik vind het heerlijk om met Laura te werken. Waar ik vaak een "deadline gedreven" ondernemer ben vind ik het ik het heerlijk om te schakelen met Laura aangezien zij ook goed presteert en kwaliteit kan leveren onder druk, iets wat ik fantastisch vind om mee te werken.

Wil je snel schakelen dan raad ik het je zeker aan om met Laura te werken!

Eelco de Boer van Winst.nl

Hoe gaan we te werk?Natuurlijk moeten we eerst even babbelen en kijken of er een match is. Het moet van beide kanten goed voelen, zodat we voor het beste resultaat kunnen gaan!

Al mijn hulp vindt online plaats. We communiceren via mail en Whatsapp (indien gewenst), of via online meetings (via software waarin ik ook mijn beeldscherm met je kan delen).

In het proces zorg jij voor input, houd ik je op de hoogte van wat ik doe en vraag ik je om feedback.

Lees hier enkele ervaringen van mijn klanten

"Laura denkt op alle vlakken met me mee!"
Ik ben zo blij met Laura, deze vrouw is mijn held en verdient een cape. Ik zag door de bomen het bos niet met het opzetten van mijn Phoenix website en koppelen met Plug&Pay en MailBlue. Laura schept orde in de chaos, is supergoed bereikbaar, efficiƫnt, snel en denkt op alle vlakken met me mee. Zodat het goed werkt en er mooi uitziet. Zelfs als blijkt dat ik iets wil wat best even ingewikkeld is (en onduidelijk of het technisch kan), dan gaat ze altijd voor het hoogst haalbare. Wat een blessing zulke support! Daarnaast vind ik haar ook nog eens een heel leuk en fijn mens. Kortom, absolute aanrader!

Iris Inaya van Resoulrebels.com

"Voor mij ideale werkpartner!"

Laura heeft mijn Phoenix website en ook design mede onderhouden en een upgrade gegeven. Ze is heel goed bekend met de Phoenix website en dat merk je goed. Hierbij geeft ze ook tips wat er nog beter kan of wat er verder mogelijk is en wat werkt. Je merkt dat ze je echt vooruit wil helpen en het op de best mogelijke manier voor je in orde wilt maken. Sympathiek en vriendelijk om met haar samen te werken, koppelt altijd goed terug, is duidelijk vooraf en altijd alles in goed overleg. En ook lekker snel! Voor mij ideale werkpartner hierin! Nogmaals bedankt Laura!


Niki de Wolff, hypotheek adviseur

"Ze gaat daarin net een stapje verder dan andere professionals."

Laura heeft mijn nieuwe website purebellydance.nl ontworpen en ingericht. Naast het feit dat ze een top professional is - in zowel internet marketing alsook in vormgeving - is ze ook nog eens heel klantgericht. Ze gaat daarin net een stapje verder dan andere professionals. Ze verdiept zich namelijk werkelijk in wie jij bent en wat je wilt uitdragen. Ze kijkt naar de visie van je bedrijf en leest wat je schrijft. Je zou kunnen denken dat is normaal. Ik kan je wel vertellen dat ik al met veel professionals heb samengewerkt. Ik ben tot de conclusie gekomen dat dit eerder de uitzondering is dan de regel. Ik was blij verrast met de kleuren die Laura uitkoos voor mijn website. Zonder het te weten trof ze exact mijn lievelingskleuren. Ik ga dan ook graag weer in zee met Laura voor mijn toekomstige nieuwe website over yoga.

Sabouschka - Purebellydance.nl

Wil jij voor het beste resultaat gaan en grote stappen gaan maken met je website en online onderneming?


Dan sta ik klaar om jou te helpen :)


Ik vind niets leuker dan aan mijn eigen online business te werken, of jou te helpen met de jouwe!

Ik kan jou alles uit handen nemen, of helpen met bepaalde onderdelen, of jou leren hoe je zelf dingen kunt doen.


We leven in een tijd met mogelijkheden die nog nooit zo groot zijn geweest voor de 'kleine' ondernemer en ik kan dat niet vaak genoeg met anderen delen!

Phoenix website inrichting

Meer informatie, of een prijsopgave voor

hulp met je Phoenix website?

Ik denk graag met je mee, of maak een aanbod op maat.

Of heb je nog geen Phoenix website, maar ben je enthousiast geworden en wil je meer info? Ook dan kan ik je helpen,

dus neem gerust contact op! Mail naar info@laura.nl of vul via onderstaande button het contactformulier in.

Ik neem dan snel contact met je op!