Nog niet (volledig) over naar Pages?

Ik help je en zorg dat je website weer volledig up to date is!

Alweer 10 jaar

Ervaring met WordPress en online marketing

300+

Pages pagina's gemaakt

60+

Phoenixsites gemaakt

Zoals je als Phoenixklant waarschijnlijk wel weet is Pages (Phoenix 2.0) alweer een tijdje geleden uitgerolt door IMU. Pages is een pagebuilder waarmee je veel meer flexibiliteit en mogelijkheden hebt dan met Phoenix 1.0. Je zit niet vast aan de beschikbare templates en dat heeft enorm veel voordelen!

Vrijheid in opbouw

Met een grote keuze aan elementen bouw je de pagina's op zoals je wilt

Moderne look

Je pagina's zien er veel strakker en moderner uit

Conversie

Je pagina's converteren meestal beter

Gebruikersvriendelijk

Als je de pagebuilder eenmaal kent kun je jouw pagina's eenvoudig zelf aanpassen

Overzicht

Alle pagina's op één plek

Eenheid in design

Overal dezelfde look & feel

Laat mij jou helpen

Ik heb in de afgelopen jaren honderden ondernemers verder geholpen met diverse online marketingdiensten en meer dan 50 Phoenixsites gemaakt. Sinds de komst van Pages heb ik letterlijk honderden Pages pagina's gemaakt en ik kan je vertellen dat het veel fijner werken is met Pages en dat de resultaten vaak beter zijn! Dat weet ik omdat ik het eerst ben gaan uitproberen met mijn eigen websites, maar ook al veel feedback van klanten heb ondertussen.

Na heel enthousiast zelf te zijn gestart met de bouw van mijn eigen Phoenix website kwam ik er al snel achter dat je voor de echte online finesses een specialist nodig hebt. Na een korte zoektocht kwam ik terecht bij Laura. Ons eerste contact gaf mij direct het vertrouwen dat ik bij haar aan het juiste adres was. Laura is een open en zeer kundige dame die in korte tijd mijn ideeën heeft vertaald naar een hele fraaie en pragmatische website (www.lupalokaal.nl). Ik kan Laura van harte aanbevelen aan iedereen die op korte termijn met een professionele website wil gaan starten.

Henry Hartgring van Lupalokaal.nl

Waarom zou je het door mij laten doen?

Tijd!

Jij bent ondernemer en wil ondernemen. Zeker als je druk bent of techniek en design niet helemaal je ding is kan je er vele uren of zelfs weken tijd aan kwijt zijn, terwijl ik je razendsnel verder help!

Kwaliteit!

Ik heb ondertussen al honderden pagina's (opnieuw) gemaakt in Pages en al meer dan 10 websites compleet in Pages gemaakt. Ik weet wat werkt en wat niet werkt en maak er iets moois van!

Gemak!

Hoe fijn is het niet als jij dit in vertrouwde handen kan geven en er verder geen omkijken naar hebt? Natuurlijk komen we samen tot het beste resultaat, maar het scheelt enorm als ik het 'harde werken' doe ;)

Een objectieve en ervaren kijk op zaken!

Misschien ben je wel hartstikke handig met je Phoenix website maar zie je het soms gewoon niet meer zo goed voor je eigen business. Fijn toch als een ander met veel online marketing eens goed met je pagina's aan de slag gaat?

Het is een must

IMU heeft al aangegeven in de toekomst geen ondersteuning meer te geven voor de Phoenix 1.0 conversie pagina templates. Dus of je het nou graag wil of niet je zult je pagina's wel opnieuw moeten maken in Pages.

Nadat ik een Phoenix website had aangeschaft, vond ik het toch lastig om zelf te starten. Gelukkig vond ik Laura. Zij heeft kennis over het opzetten van de website en denkt mee over mijn concept. Daarbij geeft ze praktische tips over het inrichten van de website én online marketing. Laura is een hele prettige persoonlijkheid, reageert supersnel op vragen, is goed bereikbaar en pro-actief. Laura heeft voor mij de hele Phoenix website ontwikkeld, het e-book ontworpen en adviseert op allerlei gebieden; de website, mijn concept als online marketing. Zij is geweldig om mee te werken.

Dankjewel Laura!

Naomi Stubbé van energyboost.today

Misschien wil je eerst even mijn portfolio met voorbeelden van Pagespagina's en andere dingen die ik de afgelopen tijd heb gemaakt bekijken?

Bekijk hier mijn aanbod:

Pakket 1: 

2/3 pagina's

€ 292,50

Pakket 2:
4/5 pagina's

€ 487,50,-

Pakket 3:
6/7 pagina's

€ 682,50

Pakket 4:
8/9 pagina's

€ 877,50

Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw.


Wanneer starten we?

We kunnen meestal snel starten (hangt er even vanaf hoeveel klussen ik heb), maar wil je nu nog niet starten, maar wil je wel gebruik maken van dit aanbod? Geen probleem, we kunnen ook over een paar maanden starten. Het liefst wel binnen zo'n termijn. Dat is voor jou ook fijner, want anders blijft het maar op de plank liggen ;)


Om welke pagina's gaat het?

In principe kun je elke pagina opnieuw opbouwen met Pages, de homepage natuurlijk en de salespages, maar ook de opt-in pages, over ons pagina, dienstenpagina's etc.

Alleen de blogpagina's en contentcanonpagina's blijven hetzelfde en saaie pagina's waar bijvoorbeeld de disclaimer op vermeld staat hoeven niet over naar Pages.

Heb je maar 1 pagina of meer dan 9 pagina's, of wil je misschien het maken van een complete Phoenixsite uitbesteden? 

Neem dan even contact op, natuurlijk help ik jou ook verder!