Tools voor je online business

Hieronder vind je tools die ik al jarenlang met volle tevredenheid gebruik

en waarmee je jouw volledige online business kunt inrichten.

Phoenix gratis uitproberen

Phoenix

Ik ben ervan overtuigd dat Phoenix het beste systeem in Nederland is om je online onderneming en website mee op te bouwen en door te ontwikkelen. Phoenix is veel meer dan een WordPress template om je website in te bouwen. Phoenix is de designer, de marketing medewerker, de analyticus en de verkoper in één.


Daarnaast krijg je toegang tot de trainingsomgeving waar je alles leert over online ondernemen en ga je deel uitmaken van een ontzettend waardevolle communitie van ondernemers.

Huddle gratis uitproberen

Huddle

De beste communitysoftware van dit moment in Nederland! Ga je online producten verkopen en wil je je eigen community daaraan koppelen?

Ik kan je ook helpen met het inrichten van je Huddle.

Membirds gratis proberen

Membirds

MemBirds is een 3-in-1 software tool voor het maken en verkopen van je online programma's, memberships of andere vormen van digitale producten. Stel je eigen online programma of membership samen. Creëer je eigen community en maak betaalpagina's om je producten te kunnen verkopen.

Namens Membirds mag ik je een 4 weken gratis trial aanbieden (normaal 2 weken) en een lifetime korting van 50%!

Plug & Pay trial

Plug & Pay

De Plug&Pay checkout en affiliate marketing software is ontwikkeld door de Internet Marketing Unie. De software is speciaal bedoeld voor ondernemers (zonder technische kennis) die makkelijker online willen verkopen en een hogere sales conversie willen behalen.

Binnen no time heb je een betaalpagina met eventueel een kassakoopje en upsells én affiliatesysteem online.

Ik kan je ook helpen met het inrichten van Plug & Pay.

PayPro

PayPro is een betaalprovider en affiliate marketing bedrijf. Je kunt mensen laten betalen voor je online producten, maar ook affiliates inzetten die jouw producten promoten. Ik vind PayPro en Plug & Pay beiden zeer goede tools voor de verkoop van online producten.

Ik kan je ook helpen met het inrichten van PayPro.

Enormail

Met Enormail kun je één van de belangrijkste dingen doen op het gebied van online marketing, namelijk een mailinglijst opbouwen. Dit is de belangrijkste methode om veel mensen te bereiken, een relatie op te bouwen met deze mensen en zo eenvoudig je online producten te kunnen verkopen.

Ik kan je ook helpen met het inrichten van Enormail.

MailBlue

MailBlue is net als Enormail een e-mailmarketingtool. De segmentatie mogelijkheden in MailBlue gaan heel ver waardoor de kans op conversies groter wordt. Bouw aan jouw mailinglijst, verstuur e-books, stuur reminders voor webinars of een opvolging na aankoop van een cursus. Werk aan krachtige lead generatie en lead opvolging door middel van het geïntegreerde CRM-systeem van MailBlue.

Ik kan je ook helpen met het inrichten van MailBlue.

Depositphotos

Depositphotos heeft een enorm aanbod van betaalbare professionele foto's die je kunt gebruiken voor je website en online business. Natuurlijk is een serie professionele sfeer en portretfoto's gemaakt door een fotograaf altijd het beste, maar als je bijvoorbeeld veel blogt is het superhandig om ook toegang tot stockfoto's te hebben.

Met je eigen online magazine (of e-book) aan de slag?

Heleen Verkerk heeft een fantastisch programma gemaakt waarin jij met haar prachtige templates snel en makkelijk zelf een online magazine maakt.

Hoasted

Ik heb al jarenlang mijn hostingpakket en al mijn domeinnamen bij Hoasted. Hoasted wordt als beste beoordeeld op Trustpilot.

Vimeo

Met vimeo kun je videomateriaal aanbieden op je membershipsite of natuurlijk via Vimeo zelf.

Google Workspace

Google Business biedt een compleet pakket aan handige tools voor de ondernemer en het team.

Lastpass

Met Lastpass kun je veilig je wachtwoorden opslaan.

Canva

Met Canva kun je allerlei soorten visuals maken.

Zapier

Met Zapier kun je allerlei technische koppelingen tussen tools maken.

Heb je nog vragen, of hulp nodig
met één van deze tools?

Neem dan even contact op via onderstaande button, 

of mail naar info@laura.nl