Ik sta klaar om jou te helpen met je Huddle community site!

130+

Phoenix en Huddle websites gemaakt

15+

Jaren ervaring als (online) ondernemer

1000%

Inzet om jou ook te helpen!

Ik ben ervan overtuigd dat Huddle het beste en meest gebruikersvriendelijke systeem in Nederland is om je online community en ledenwebsite mee op te bouwen en door te ontwikkelen.

Met je eigen community kun je je klanten veel meer bieden en beter helpen en juist ook aan je binden. Een ledenwebsite waar je jouw trainingen of andere content veilig en gestructureerd aan kunt bieden zorgt voor een gouden combi met het community platform.

Meer informatie over Huddle nodig?

Ik heb ondertussen al diverse membersite websites met Huddle gemaakt en help jou er ook graag mee verder.

Nog niet bekend met Huddle?

Hoe kan ik je helpen met je Huddle community?Huddle is zo ontwikkeld dat jij als ondernemer volledige controle kunt uitoefenen op je eigen community website en deze zelf helemaal kunt opbouwen en vullen met content. Maar niet elke ondernemer heeft daar tijd voor of zin in en dat is waar ik (en mijn team) om de hoek kom kijken.

Ik kan jou helpen met het hele proces rondom het ontwikkelen van jouw nieuwe Huddle website, of met specifieke zaken rondom jouw al bestaande Huddle website.


Denk aan:

 • Het inrichten/designen van je Huddle website
 • Het overzetten van content van je huidige website naar Huddle
 • Het meedenken over jouw Huddle content & community en het geven van concrete online marketing adviezen
 • Het maken van technische koppelingen, bijvoorbeeld de integratie met je e-mailmarketing systeem zoals Enormail of MailBlue, of betaalsysteem zoals Plug & Pay of PayPro en het inrichten van deze systemen
 • Begeleiding bij ontwikkeling en marketen van je online product, als online cursussen, webinars en e-books en deze plaatsten in je Huddle website
 • Designen van logo's, e-books en e-bookcovers, headers en visuals voor je website, of online cursus of training
 • Jou op weg helpen in je Huddle website

Huddle community voorbeeldenIk heb al ruim 130 Phoenix en Huddle websites gemaakt en vele ondernemers geholpen met hun positionering en

online marketing strategie.


Dit zijn enkele voorbeelden van Huddle websites:

Huddle website laten maken

Portfolio Laura de Haan Huddle

null

null

Huddle portfolio Laura de Haan

Hulp bij Huddle

Portfolio Huddle Laura de Haan

Huddle laten designen

Huddle website laten maken

Waarom zou je met mij werken?Heb je zelf geen tijd, zin, of voldoende kennis en ervaring om ermee aan de slag te gaan en wil jij je bovendien vooral inhoudelijk met je vak bezig houden? Dan ben ik er om jou te ontzorgen en te helpen met je complete website en online onderneming, of onderdelen daarvan. Ook kleine klusjes vind ik leuk, ik ben enorm flexibel.


 • Ik heb al ruim 130 Phoenix en Huddle websites gemaakt en een ruime ervaring met online producten en online marketing
 • Daarnaast heb ik honderden klanten geholpen met het opzetten van een online business. Denk aan diverse marketingmethodes, als e-mailmarketing, het doen van lanceringen, het geven van webinars, SEO, social media etc. etc.
 • I practice what I preach: ik heb zelf meerdere Phoenix en Huddle websites en een succesvolle online onderneming
 • Ik ben al 15 jaar (online) ondernemer
 • Het is fijn om met iemand te sparren en hulp te krijgen in het woud van keuzes rondom internetmarketing.
 • Ik werk compleet locatie onafhankelijk en ben enorm flexibel
 • Internet marketing en online ondernemen is mijn passie
 • Ik vind niets leuker dan anderen te helpen succesvol te worden, of te werken aan mijn eigen online business, de kansen van het internet zijn ENORM
 • Ik heb meerdere programma's van topondernemers gevolgd en ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom online marketing
 • Ik heb een goed team van mensen die mij ondersteunen
 • Ik help jou op een manier die bij jou past. Het kan dat ik alle onderdelen voor je doe en je dus compleet ontzorg, maar ik kan bijvoorbeeld ook je bestaande website verbeteren of jou juist op weg helpen om zelf aan de slag te gaan. Ik vind het allemaal leuk en interessant om te doen :)

Hoe gaan we te werk?

Natuurlijk moeten we eerst even babbelen en kijken of er een match is. Het moet van beide kanten goed voelen, zodat we voor het beste resultaat kunnen gaan!

Al mijn hulp vindt online plaats. We communiceren via mail en Whatsapp (indien gewenst), of via online meetings (via software waarin ik ook mijn beeldscherm met je kan delen).

In het proces zorg jij voor input, houd ik je op de hoogte van wat ik doe en vraag ik je om feedback.

Lees hier enkele ervaringen van mijn klanten

"Laura denkt op alle vlakken met me mee!"
Ik ben zo blij met Laura, deze vrouw is mijn held en verdient een cape. Ik zag door de bomen het bos niet met het opzetten van mijn Phoenix website en koppelen met Plug&Pay en MailBlue. Laura schept orde in de chaos, is supergoed bereikbaar, efficiënt, snel en denkt op alle vlakken met me mee. Zodat het goed werkt en er mooi uitziet. Zelfs als blijkt dat ik iets wil wat best even ingewikkeld is (en onduidelijk of het technisch kan), dan gaat ze altijd voor het hoogst haalbare. Wat een blessing zulke support! Daarnaast vind ik haar ook nog eens een heel leuk en fijn mens. Kortom, absolute aanrader!

Iris Inaya van Resoulrebels.com

"Voor mij ideale werkpartner!"

Laura heeft mijn Phoenix website en ook design mede onderhouden en een upgrade gegeven. Ze is heel goed bekend met de Phoenix website en dat merk je goed. Hierbij geeft ze ook tips wat er nog beter kan of wat er verder mogelijk is en wat werkt. Je merkt dat ze je echt vooruit wil helpen en het op de best mogelijke manier voor je in orde wilt maken. Sympathiek en vriendelijk om met haar samen te werken, koppelt altijd goed terug, is duidelijk vooraf en altijd alles in goed overleg. En ook lekker snel! Voor mij ideale werkpartner hierin! Nogmaals bedankt Laura!


Niki de Wolff, hypotheek adviseur

"Ze gaat daarin net een stapje verder dan andere professionals."

Laura heeft mijn nieuwe website purebellydance.nl ontworpen en ingericht. Naast het feit dat ze een top professional is - in zowel internet marketing alsook in vormgeving - is ze ook nog eens heel klantgericht. Ze gaat daarin net een stapje verder dan andere professionals. Ze verdiept zich namelijk werkelijk in wie jij bent en wat je wilt uitdragen. Ze kijkt naar de visie van je bedrijf en leest wat je schrijft. Je zou kunnen denken dat is normaal. Ik kan je wel vertellen dat ik al met veel professionals heb samengewerkt. Ik ben tot de conclusie gekomen dat dit eerder de uitzondering is dan de regel. Ik was blij verrast met de kleuren die Laura uitkoos voor mijn website. Zonder het te weten trof ze exact mijn lievelingskleuren. Ik ga dan ook graag weer in zee met Laura voor mijn toekomstige nieuwe website over yoga.

Sabouschka - Purebellydance.nl

Wil jij voor het beste resultaat gaan en grote stappen gaan maken met je online onderneming?

Dan sta ik klaar om jou te helpen :)


Ik vind niets leuker dan aan mijn eigen online business te werken, of jou te helpen met de jouwe! Ik kan jou alles uit handen nemen, of leren hoe je zelf dingen kunt doen.


Het is een gouden tijd met mogelijkheden die nog nooit zo groot zijn geweest voor de 'kleine' ondernemer en ik kan dat niet vaak genoeg met anderen delen!


Meer informatie, of een prijsopgave voor Huddle hulp?

Ik denk graag met je mee, of maak een aanbod op maat.