Ik sta klaar om jou te helpen met je Huddle community site!

70+

Phoenix en Huddle websites gemaakt

10+

Jaren ervaring als (online) ondernemer

1000%

Inzet om jou ook te helpen!

Ik ben ervan overtuigd dat Huddle het beste systeem in Nederland is om je online community en ledenwebsite mee op te bouwen en door te ontwikkelen.

Met je eigen community kun je je klanten veel meer bieden en beter helpen en juist ook aan je binden. Een ledenwebsite waar je jouw trainingen of andere content veilig en gestructureerd aan kunt bieden zorgt voor een gouden combi met het community platform.

Meer informatie over Huddle nodig?

Ik heb ondertussen al diverse membersite websites met Huddle gemaakt en help jou er ook graag mee verder.

Nog niet bekend met Huddle?

Hoe kan ik je helpen met je Huddle community?

Huddle is zo ontwikkeld dat jij als ondernemer volledige controle kunt uitoefenen op je eigen community website en deze zelf helemaal kunt opbouwen en vullen met content. Maar niet elke ondernemer heeft daar tijd voor en dat is waar ik (en mijn team) om de hoek kom kijken.

Ik kan jou helpen met het hele proces rondom het ontwikkelen van jouw nieuwe Huddle website, of met specifieke zaken rondom jouw al bestaande Huddle website.


Denk aan:

 • Het inrichten/designen van je Huddle website
 • Het overzetten van content van je huidige website naarHuddle
 • Het meedenken over jouw Huddle community en het geven van concrete internet marketing adviezen
 • Het maken van technische koppelingen, bijvoorbeeld de integratie met je e-mailmarketing systeem, of betaalsysteem 
 • Begeleiding bij ontwikkeling en marketen van je online product, als online cursussen, webinars en e-books en deze plaatsten in je Huddle website

Mijn portfolio

Ik heb al meer dan 70 Phoenix, WordPress en Huddle websites vormgegeven en vele ondernemers geholpen met hun positionering en online marketing strategie.


Dit zijn enkele voorbeelden:

phoenix site fotografieuitdaging.nl

phoenix site purebellydance.nl

phoenix site elkedagenergie.nl

phoenix site eb-loodgieters.nl

phoenix site iltartufo.nl

phoenix site gaafinjectables.nl

phoenix site hardhoutentuinkast.nl

Waarom zou je met mij werken?

 • Ik heb al meer dan 70 Phoenix, WordPress en Huddle websites gemaakt en een ruime ervaring met internet marketing
 • Daarnaast heb ik tientallen klanten geholpen met het opzetten van een online business. Denk aan diverse marketingmethodes, als e-mailmarketing, het doen van lanceringen, het geven van webinars, SEO, social media etc. etc.
 • I practice what I preach: ik heb zelf meerdere Phoenix en Huddle websites en een succesvolle online onderneming
 • Ik ben al 10 jaar (online) ondernemer
 • Het is fijn om met iemand te sparren en hulp te krijgen in het woud van keuzes rondom internetmarketing.
 • Ik werk compleet locatie onafhankelijk en ben enorm flexibel
 • Internetmarketing en online ondernemen is mijn passie
 • Ik vind niets leuker dan anderen te helpen succesvol te worden, of te werken aan mijn eigen online business, de kansen van het internet zijn ENORM
 • Ik heb meerdere programma's van topondernemers gevolgd en ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom internet marketing
 • Ik heb een goed team van mensen die mij ondersteunen

Hoe gaan we te werk?

Natuurlijk moeten we eerst even babbelen en kijken of er een match is. Het moet van beide kanten goed voelen, zodat we voor het beste resultaat kunnen gaan!

Al mijn hulp vindt online plaats. We communiceren via mail, Skype en telefoon, of via online meetings (via software waarin ik ook mijn beeldscherm met je kan delen).

In het proces zorg jij voor input, houd ik je op de hoogte van wat ik doe en vraag ik je om feedback.

Wat doe ik niet?

 1. Ik ben geen tekstschrijver (ik kan wel helpen met tekstoptimalisatie voor SEO, of voor opt-inpages en salespages, zoals het maken van goede titels, slogans en call to actions etc.)
 2. Je complete huisstijl (ik werk alleen digitaal en maak bijvoorbeeld geen brochures, of briefpapier, maar verwijs je graag door naar een geweldige designer)
 3. Ik ben geen VA die elk dingetje voor je kan doen 24/7 ;) Daar zul je dus iemand anders voor moeten zoeken, als je jouw website niet zelf wil gaan bijhouden.

Wel werk ik dus met een klein team en heb ik een fantastisch netwerk en kan ik bepaalde taken voor je uitbesteden, of jou met de juiste persoon in contact brengen.

"Doorpakkers bellen Laura!"

Laura is een topper!

Gezien ik een druk schema had en snel met een IMU Phoenix site aan de slag wilde gaan heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Laura. Een echte aanrader voor iedereen die, net als ik, overloopt in het werk en toch snel live wil gaan met zijn of haar website.

Laura heeft een aantal zaken opgepakt waaronder het maken van een Ebook cover, webdesign, indelingen maken en nog tal van andere zaken waar ik anders minimaal een week of langer mee bezig was geweest. Hierdoor heb ik mij kunnen richten op zaken die meer mijn prioriteit verdienden.

Ik kan Laura van harte aanbevelen voor iedereen die snel en doelgericht te werk wil gaan. Laura is zeer ervaren met het inrichten van een Phoenix-site, maar ook kundig op het gebied van WordPress.

Doorpakkers bellen Laura!


Huub de Wilde van Dutschdesignbeton.nl

"Ze gaat daarin net een stapje verder dan andere professionals."

Laura heeft mijn nieuwe website purebellydance.nl ontworpen en ingericht. Naast het feit dat ze een top professional is - in zowel internet marketing alsook in vormgeving - is ze ook nog eens heel klantgericht. Ze gaat daarin net een stapje verder dan andere professionals. Ze verdiept zich namelijk werkelijk in wie jij bent en wat je wilt uitdragen. Ze kijkt naar de visie van je bedrijf en leest wat je schrijft. Je zou kunnen denken dat is normaal. Ik kan je wel vertellen dat ik al met veel professionals heb samengewerkt. Ik ben tot de conclusie gekomen dat dit eerder de uitzondering is dan de regel. Ik was blij verrast met de kleuren die Laura uitkoos voor mijn website. Zonder het te weten trof ze exact mijn lievelingskleuren. Aangenaam verrast was ik ook dat ze de juiste samenvatting van mijn E- book gaf. Ik ga dan ook graag weer in zee met Laura voor mijn toekomstige nieuwe website over yoga.

Ik wil Laura aan iedereen aanbevelen die een nieuwe website wil laten maken. Ook aan mensen die een make over voor hun bestaande website willen.

Sabouschka - Purebellydance.nl

Bekijk hier mijn aanbod

Do it yourself

Huddle Workshop250,-
In een online Zoomsessie leer ik je hoe je zelf aan de slag kunt met je Huddle
Combi

Huddle inrichting + mini workshop

 

675,-
Ik zorg dat je Huddle goed wordt ingesteld en opgemaakt met jouw huisstijl en leg je in een online Zoomsessie uit hoe je er zelf mee verder kunt.


Done for you

Huddle inrichting en trainingen (tot 2) toevoegen

1250,-
Ik zorg dat je Huddle goed wordt ingesteld en opgemaakt met jouw huisstijl, zet je online trainingen erin en koppel dit aan je betaalsysteem en e-mailmarketing software en leg je in een online Zoomsessie uit hoe je er zelf mee verder kunt.

Heb je veel trainingen? Dan maak ik een aanbod op maat.

Wil jij voor het beste resultaat gaan en grote stappen gaan maken met je online onderneming?

Dan sta ik klaar om jou te helpen :)

Ik vind niets leuker dan aan mijn eigen online business te werken, of jou te helpen met de jouwe! Ik kan jou alles uit handen nemen, of leren hoe je zelf dingen kunt doen.

Het is een gouden tijd met mogelijkheden die nog nooit zo groot zijn geweest voor de 'kleine' ondernemer en ik kan dat niet vaak genoeg met anderen delen!

Meer informatie, of een prijsopgave voor Huddle hulp?

Ik denk graag met je mee, of maak een aanbod op maat.