Master in business

This is your Video Unit!

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Hey! Tof dat je op deze pagina bent terechtgekomen 🙂


Hoe zou je het vinden als ik je 6 maanden lang ga coachen en helpen zodat ook jij je eigen online business kunt opbouwen of uitbreiden en je bestaande productaanbod als creatief ondernemer veel sterker kunt gaan aanbieden? Met creatieve ondernemers bedoel ik bijvoorbeeld fotografen, filmmakers, kunstenaars en designers, maar ook coaches en trainers.


Na zo’n 10 jaar ervaring als creatieve ondernemer en meer dan 500 ondernemers te hebben geholpen met diverse diensten en (online) cursussen en trainingen weet ik wat creatieve ondernemers nodig hebben en in veel gevallen nalaten te doen.


Creatieve ondernemers willen bezig zijn met hun vak en vergeten daarom vaak om aandacht te geven aan marketing, waardoor bijvoorbeeld hun website en social media activiteiten niet opleveren wat het zou kunnen opleveren. Ook zijn creatieve ondernemers meestal mensen die niet teveel bezig willen zijn met commerciële zaken. Tegelijkertijd zijn er enorm veel creatieve ondernemers die moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen en die klagen over te weinig opdrachten en/of inkomsten, of niet goed weten op wat voor manieren ze extra inkomsten kunnen verwerven.


Hoe zou je het vinden als je een aantal dingen zou kunnen gaan toepassen waardoor het veel makkelijker wordt om je business succesvol te maken? Hoe zou je het vinden als ik je persoonlijk zou helpen een aantal dingen structureel te veranderen, waardoor jij leert succesvol te ondernemen als creatieve ondernemer, waardoor jouw omzet gaat stijgen en je bovendien met veel meer plezier je werk als ondernemer kunt gaan doen? Hoe zou je het vinden om naast je dienstenaanbod online producten te gaan ontwikkelen? Dit is de kans voor ondernemers van dit moment en hetgeen wat voor mij het verschil heeft gemaakt van overleven naar leven. Van inkomens waarmee je net rond komt (in de eerste jaren) tot goede inkomsten waarmee je lekker kunt leven.


Ik heb zelf veel uitdagingen moeten overwinnen en heb ook een aantal risico’s genomen die veel mensen niet durven te nemen. Ik heb geleerd om meer en meer mijn hart te volgen en weiger nog dingen te doen die ik echt totaal niet leuk vind. Het is niet dat ik nu denk dat ik bijzonder ben ofzo, integendeel, ik denk juist dat iedereen dit met de juiste hulp en overtuigingen zou moeten kunnen!


Naast de nodige praktijkervaring en het regelmatig ‘op mijn bek gaan,’ wat mij goede lessen heeft geleerd, heb ik ook veel cursussen en studies gevolgd om te komen waar ik nu ben. Zo volgde ik o.a. een IBM coaching traject van een jaar bij Eelco de Boer om alles te leren en toepassen rondom ondernemen op internet, volgde ik een NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) opleiding bij Robin Stevens en volgde ik de studie Mental Coach bij Sonnevelt Opleidingen. Ik vind het heerlijk om steeds weer iets nieuws te leren en niet vast te roesten in wat ik doe.


Ik heb de afgelopen maanden hard gewerkt en een compleet business programma voor je gemaakt met de naam ‘Master in Business’. Deze naam heb ik bedacht met een knipoog naar de theoretische universitaire betekenis van de naam. Ik ben namelijk van mening dat de enige manier om een Master in Business te worden de weg van de praktijk is. De weg die meestal met vallen en opstaan wordt afgelegd en met pieken en dalen. Maar ook de weg van voldoening en plezier, zelfstandigheid en uiteindelijk vrijheid, het nummer 1 ding waar wij ondernemers altijd naar op zoek zijn.


Als je dit vroeg of laat bereikt kun je je niet meer voorstellen dat het ooit nog anders zou zijn. Dat je ooit nog voor een baas zou moeten werken, of iets zou moeten doen wat je echt niet leuk vindt. Sinds mijn online business staat ben ik vrij om te werken waar ik wil (overal ter wereld waar internet beschikbaar is!), zo vaak als ik wil en met wie ik dat wil. Dat is voor mij vrijheid en dat is onbetaalbaar.


In dit programma help ik jou met het opzetten van je online business van A tot Z, maar ook met algemene ondernemersskills, zodat jij je stap voor stap verder ontwikkelt en ook een vrije (internet) ondernemer kunt worden.


Het is de combinatie van de juiste informatie, strategieën, stappenplannen en technieken om een prachtige internetonderneming op te zetten. Ik ga heel veel voorbeelden uit mijn eigen praktijk en die van mijn meest succesvolle klanten met je delen en ga je ervoor behoeden om een aantal fouten die ik ook heb gemaakt te maken. Dit zal je veel tijdswinst opleveren.


Mijn grootste passie is om jou verder te helpen als creatieve ondernemer, zodat je veel succesvoller wordt. Hierdoor kun jij doen wat je zo graag wil, namelijk met passie werken en jouw hart volgen.

“Hoe zou jij het vinden als je precies leert wat je kunt doen om klanten aan te gaan trekken?”

In het online programma ‘Master in Business’ ga ik jou persoonlijk helpen en we doen dat op zo’n manier dat je meteen aan de slag gaat. Geen lange saaie seminars, of theorielessen, maar actiegericht aan de slag, waardoor jij na het traject o.a. het volgende hebt bereikt:

 • Helderheid over je niche (je doelgroep)
 • Een productportfolio voor jouw business
 • Een gameplan waarmee je kunt gaan knallen voor de komende tijd
 • Een effectieve website met goede content
 • Een social media strategie die werkt
 • Een complete strategie voor jouw business voor de komende tijd
 • Je bereikt veel meer klanten en krijgt meer bezoekers en volgers
 • Je hebt meerdere marketingmethodes ontdekt en toegepast
 • Je past nieuwe manieren toe om je inkomen te vergroten
 • Je hebt nieuwe producten ontwikkelt
 • Je hebt een positieve, actiegerichte mindset ontwikkeld (misschien wel het belangrijkste om succesvol te worden)
 • Je maakt een vliegende (door)start met je (online) business en ontwikkelt in 6 maanden een basis om op door te bouwen
 • En nog heel veel meer!

“Hoe gaan we dit precies doen?”

Via je eigen ledenaccount krijg je toegang tot de video’s, checklist, actieplan pdf’s en andere hulpmiddelen. Daarnaast doen we 3 persoonlijke online coachingsessies en diverse Q & A webinars. Natuurlijk mag je altijd mailen. We gaan dus 6 maanden intensief aan de slag waarbij jij deels zelfstandig werkt en deels met mij, of de groep tijdens webinars.

We werken met een groep met maximaal 20 deelnemers, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.


We gaan elke maand een bepaald onderdeel aanpakken en na 6 maanden staat jouw business als een rots!

Ben je klaar voor een vliegende start?

“Wat ga je doen en ontdekken tijdens Master in Business?”

Tijdens dit programma zullen je bestaande overtuigingen behoorlijk overhoop gehaald kunnen worden en zul je regelmatig een kleinere of grotere doorbraak hebben. Je zult erachter komen dat de mogelijkheden van het internet eigenlijk oneindig groot zijn en dat het nu de tijd is om hiermee aan de slag te gaan. Het aantal websites en de hoeveelheid informatie groeit enorm hard. Desondanks is er in Nederland nog veel te winnen en zul je met wat extra moeite echt kunnen gaan winnen van je concullega’s dankzij het internet. Ik durf ook te beweren dat als je het internet niet omarmt je vroeg of laat zult gaan verliezen. Meer en meer doen mensen zaken via het internet, koopt men producten online en de stijging van de verkoop van informatie producten is wereldwijd enorm gestegen, een teken dat mensen meer dan ooit bereid zijn te investeren in zichzelf. Even als voorbeeld: een fotografie cursus is ook een informatie product. Een e-book is een informatieproduct en ook dit programma is een informatieproduct. Er zijn talloze leuke dingen te bedenken voor creatieve ondernemers om hun inkomen (extreem) te verhogen met informatie producten.

We gaan met een heel gericht stappenprogramma (met actieplannen per maand) aan de slag. Je volgt in principe het hele programma, maar natuurlijk kunnen er onderdelen zijn die jij (nog) niet gaat toepassen, dat kan en dat mag 😉 Ik wil je een compleet programma aanbieden, maar het is best veel en je kunt misschien niet alles toepassen in 6 maanden door onverwachte omstandigheden. Daarom houd je ook toegang tot de video’s en andere hulpmiddelen na 6 maanden.

Maand 1: Je niche, productportfolio en strategie voor de komende tijd

Plenty of space for a smooth sub-title!

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
 • Op welke niche ga je je richten (doelgroep), of hoe ga je jouw bestaande niche verfijnen?
 • Wat wordt je productportfolio (wat ga je allemaal aanbieden)?
 • Hoe kun je gerichte marketingcampagnes inrichten en inplannen
 • Je krijgt een kort en actiegericht stappenplan voor het ontwikkelen van je Gameplan (de weg naar succes!!)
 • Je leert hoe je jouw mindset kunt beïnvloeden, waardoor je beperkende overtuigingen steeds beter los kunt laten
 • Je leert hoe je out of the box kunt gaan denken en je creatieve brein beter kunt inzetten
 • Je gaat aan de slag met een actieplan in pdf voor de komende 4 weken

Maand 2: Je website

 • Je gaat aan de slag met een stappenplan voor de inrichting van je website
 • Je leert hoe je van je website een ‘effectieve opvolgmachine’ maakt, zodat je het maximale uit elke bezoeker haalt!
 • Je leert hoe je jezelf en je bedrijf kunt positioneren en waarom dat zo belangrijk is
 • Je leert hoe je veel zaken kunt automatiseren wat jou heel veel tijd gaat besparen
 • Je krijgt de blauwdruk van mijn websites en extra functionaliteiten, zodat je deze kunt overnemen
 • Je gaat aan de slag met een actieplan in pdf voor de komende 4 weken

Maand 3: Van klantgebrek naar klantmagnet

 • Je leert hoe je onweerstaanbaar wordt voor klanten
 • Je leert welke marketingmethodes je toe kunt passen
 • Je ontdekt waarom e-mailmarketing nog steeds de weg naar succes is
 • Je leert hoe je een geweldige relatie opbouwt met je klant
 • Je gaat aan de slag met je ‘over jou’ verhaal, de do’s and dont’s
 • Je ontdekt welke manieren je allemaal kunt toepassen om meer opdrachten binnen te halen
 • Je krijgt simpele, effectieve technieken om meer vertrouwen uit te stralen met je website (voor hogere conversies)
 • Je ontdekt hoe je epic content kunt creëren
 • Je leert hoe je geautomatiseerd meer contact/verkoopmomenten kunt hebben met je prospects
 • Je leert hoe je kunt verkopen zonder verkoperig te zijn
 • Je gaat aan de slag met een actieplan in pdf voor de komende 4 weken

Maand 4: Een onbeperkt bereik dankzij social media

 • Wat zijn de do’s and dont’s op social media?
 • Hoe kun je veel (gratis) bezoekers naar je website krijgen dankzij social media?
 • Waarom is adverteren op Facebook een megakans en hoe kun je hier zelf mee aan de slag gaan?
 • Waarom zou je Google+ toch moeten gebruiken?
 • Hoe kun je heel veel business krijgen uit social media?
 • Wat is de meest effectieve Twitter marketing methode? (terwijl de rest tijd verdoen is op Twitter)
 • Je gaat aan de slag met een actieplan in pdf voor de komende 4 weken

Maand 5: Het ontwikkelen van online producten

 • Je gaat aan de slag met je eigen weggever (e-book, of ander tof gratis product) en leert waarom deze absoluut noodzakelijk is
 • Je leert alles over het geven van webinars, een supermethode anno 2016
 • Je ontdekt verschillende voorbeelden van online cursussen waarmee je bereik onbeperkt is
 • Je krijgt stap voor stap instructies om een online product te ontwikkelen
 • Je krijgt stap voor stap instructies om een ledensite te maken waar men toegang krijgt tot jouw online producten
 • Je gaat aan de slag met een actieplan in pdf voor de komende 4 weken

Maand 6: Het promoten van online producten

 • Wat kun je allemaal doen om zo groot mogelijk bereik te krijgen?
 • Je leert waarom het geven van webinars de allerbeste methode is om je product te verkopen anno 2016 en waarom dit de beste kans ik voor jou (en helemaal niet zo eng als je nu misschien denkt)
 • Je ontdekt waarom e-mailmarketing nog steeds supergoed werkt mits je dit op de juiste manier toepast
 • Je leert welke verdienmodellen het meest interessant zijn
 • Je krijgt een blauwdruk voor een goed converterende salespage
 • Je leert hoe je ‘verkooppagina’s‘ op je website kunt maken en optimaliseren, dit is waar je de verkopen maakt!
 • Je ontdekt welke producten het beste verkopen via het internet
 • Je leert hoe je mega piekmomenten kunt creëren in je omzet
 • Je ontdekt mogelijkheden waarmee je jouw inkomen kunt vertienvoudigen
 • Je gaat aan de slag met een actieplan in pdf voor de komende 4 weken

Tijd voor actie!

Ga aan de slag en werk de komende maanden samen met mij en gelijkgestemden aan je business.

“Maar Laura, best veel creatieve ondernemers klagen over de veranderingen van de afgelopen jaren, ik twijfel..”

Je komt ze vast weleens tegen: ondernemers die klagen over alle veranderingen van de afgelopen jaren en hoe moeilijk het tegenwoordig allemaal wel niet is. Vooral fotografen kunnen daar een handje van hebben 😉 (no offense, ik ben zelf fotograaf ;)) Natuurlijk is er genoeg om over te klagen en zijn veel dingen veranderd. Die veranderingen zijn niet voor iedereen even goed geweest en dat is nog zacht uitgedrukt. Veel ondernemers zijn hierdoor letterlijk ten onder gegaan. Maar de vraag is: Helpt het om te klagen? Ik denk het namelijk niet. Ik weet dat er altijd nieuwe wegen zijn om te bewandelen, zoals ik die zelf ook regelmatig heb moeten bewandelen (geloof me dat ik aardig wat ‘afgestruggeld’ heb ;)). Ik weet 100% zeker dat dit mij meer heeft opgeleverd dan wanneer ik ook in de klaagmodus was gegaan 😉

“Wat zijn de grootste Angsten & Frustraties van creatieve ondernemers?”

 1. De amateur. Bijvoorbeeld de hobby fotograaf die vaak een net zo’n grote camera heeft en overal in de weg loopt…(no offense, zo ben ik zelf ook begonnen ;)). De hobby designer die in zijn vrije tijd met de nu wel betaalbare Adobe programma’s rommelt 😉 Of de coach die geen idee waar hij of zij het over heeft, simpelweg omdat deze coach het zelf niet heeft gedaan (bijvoorbeeld de businesscoach zonder (succesvolle) business.
 2. Klanten (particulieren met name) die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten
 3. De grote concurrentie van het enorme aantal creatieve ondernemers
 4. Gebrek aan kennis van ondernemen en marketing
 5. Niet weten wat ze met social media aanmoeten
 6. De angst om te weinig opdrachten binnen te halen
 7. Niet weten hoe ze de juiste klanten kunnen aantrekken
 8. Moeite om zich te kunnen onderscheiden van de rest
 9. Een dalende omzet

“Waarom je zo snel mogelijk zou moeten starten”

In deze tijd is het meer dan ooit mogelijk voor kleine ondernemers om het te gaan winnen van grote bedrijven. Dankzij een goede content strategie bijvoorbeeld. Ik heb regelmatig ondernemers geholpen die dankzij een goede website met goede artikelen duizenden bezoekers per maand trokken, of zelfs per dag. Kun je je voorstellen wat het betekent als je dan ook nog weet hoe je van een deel van deze bezoekers klanten kunt maken? En denk niet dat dit niet voor jou is weggelegd. Dit zijn normale mensen die ongewone dingen doen en dat kun jij ook! En dit is maar 1 voorbeeld, ik ken naast mijzelf talloze voorbeelden van ondernemers die dankzij bepaalde internetmarketing strategieën extreme resultaten kregen.

“Waarom ik denk dat jij het verschil kunt maken met het Business Mastery traject”

 • Je werkt heel gericht gedurende een periode van 6 maanden aan je business en ik ga mijn uiterste best doen je zo goed mogelijk te helpen
 • Door het stappenplan en regelmatige contactmomenten blijf je in de flow, erg belangrijk voor ondernemers die geen baas hebben om ze ‘bij de les’ te houden 😉
 • Je weet na het traject veel beter wat je wil en je weet de juiste klanten aan te trekken
 • Je weet wat jouw social media strategie is en hoeft niet langer tijd te verspillen op social media
 • Je website is verbeterd en je weet wat je de komende tijd moet doen om gratis bezoekers te gaan trekken
 • Je weet waarom het zo belangrijk is om de NLMP Methode (Niet Lullen Maar Poetsen ;)) toe te passen en zal veel actiegerichter bezig zijn
 • Je zichtbaarheid is sterk verbeterd
 • Je hebt manieren ontdekt om extra inkomsten te verwerven
 • Je hebt manieren ontdekt om op ongebruikelijke manieren klanten te krijgen
 • Je hebt een prachtige business opgezet en kunt je passie leven
 • Je kent verschillende marketingmethodes en weet deze ook te passen
 • Kortom, je ontdekt en doet veel dingen die de meeste ondernemers niet doen
Het zijn echt niet altijd de meest getalenteerde ondernemers die de hoogste omzetten hebben. Het zijn namelijk vooral de mensen met ondernemersskills die zich weten te onderscheiden en financieel gezond blijven! Toen ik begon had ik hier echt geen kaas van gegeten, maar ik ben erachter gekomen dat het ongelooflijk leuk is om je met ondernemen en marketing bezig te houden en zo een verschil te kunnen maken!

“Waar en Wanneer vindt Master in Business plaats?”

De bijeenkomsten vinden volledig online plaats.


Het Master in Business programma start op 19 september. Je krijgt dan een mail met inlogcodes en verdere instructies.


Je krijgt uitnodigingen voor de webinars. Kun je er een keer niet bij zijn? Geen enkel probleem, want je krijgt een opname van het webinar. De persoonlijke sessies plannen we samen in.

Speciale bonus!

Omdat dit een voor mij superleuk project is waarin ik echt alles wil geven krijg je ook volledig gratis toegang tot de WordPress Bootcamp, een complete online cursus om je website mee te bouwen (of te verbeteren). Deze cursus kostnormaal 197 euro.

Ervaringen van mensen die met mij gewerkt hebben:

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

“Voor wie is Master in Business bedoeld?”

 Dit online programma is niet voor iedereen geschikt…


Dit programma is geschikt wanneer je zelf ondernemer bent (of wilt gaan worden) en het jouw ambitie ook is om uiteindelijk een “business” op te bouwen. Dit kan zo groot of klein zijn als je zelf wilt, maar ik wil je wel uitdagen om serieuze doelen te stellen.


Wanneer je dit traject ingaat moet het streven ook zijn om je omzet te gaan verhogen, je business zo op te zetten (of aan te passen) dat het bij je ideale levensstijl past en je moet het leuk vinden om te “groeien”.


Wanneer je een paar honderd euro per maand wilt bijverdienen of wanneer je er “niet al teveel” voor wilt doen, dan is dit programma niet geschikt voor jou en kun je je beter ook niet opgeven.


Hard werken in combinatie met dit trainingsprogramma is gegarandeerd succes, het kan simpelweg niet anders.

“Wat is jouw investering voor Master in Business”

De investering voor het Business Mastery traject wordt 997 euro incl. btw. Dit lijkt misschien veel, maar vergelijkbare programma’s bedragen vaak rond de 2500 euro. Jij als bestaande klant en als één van de de allereerste mensen die zich kan aanmelden betaalt het superlage bedrag van 297 euro incl. btw. Dit bedrag is natuurlijk aftrekbaar voor jou als (toekomstige) ondernemer. Dit is geen verkooptruckje, het is een belachelijk laag bedrag gezien de hoeveelheid tijd die ik erin steek en het programma gaat straks echt 997 euro bedragen. Ik vind het gewoon super om jou als bestaande klant een streepje voor te geven en ik weet dat het nu voor deze prijs voor vrijwel iedereen die zou willen deelnemen ook haalbaar is. Ook omdat je in termijnen kunt betalen.


Eigenlijk is er geen goed denkbare reden om nu niet te investeren in jezelf en te gaan werken aan een succesvolle business die jou de vrijheid geeft die je zoekt.


Mijn ervaring is dat de allerbeste investering de investering in jezelf is!


LET OP! Er is slechts plek voor maximaal 20 ondernemers, omdat ik simpelweg geen tijd heb om meerdere ondernemers tegelijk te helpen. Als je zeker wilt zijn van een plaats moet je je zo snel mogelijk opgeven!


Wil je liever in termijnen betalen? Klik dan hier om je aan te melden

Ik kijk er enorm naar uit intensief met jou aan de slag te gaan en jou verder te helpen met je business!

PS Ben je nog geen ondernemer, maar wil je dit binnenkort wel worden? Je kunt gewoon meedoen! Hoe eerder je met dit soort belangrijke zaken begint, hoe beter!

PS 2 Dit programma zal constant in ontwikkeling blijven. Jij betaalt een belachelijk laag bedrag en zult nooit meer hoeven bijbetalen! Je houdt ook altijd toegang tot je ledenaccount met alle video’s en andere hulpmiddelen.

PS 3 Nog vragen? Schroom niet deze te stellen!