Page content

Exposities

“Dementie, wat komt er bij kijken?”

2013/2014

‘Dementie, wat komt er bij kijken?’ is een campagne om de taboes rondom Alzheimer te doorbreken en een co-productie van Alzheimer Nederland afdeling Delft, Westland en Oostland en een groep freelance tekstschrijvers en fotografen uit Delft en omstreken. Iedereen die participeert in deze campagne, doet dat op basis van maatschappelijke betrokkenheid.
De foto-expositie in het kader van het project: “Dementie, wat komt er bij kijken?”, is nog tot en met woensdag 2 november te zien in DOK Bibliotheek in Delft. Op donderdag 3 november wordt de expositie geopend in de gemeente Lansingerland door wethouder Ruud Braak, hij neemt ook het boek officieel in ontvangst.

Dementie, wat komt er bij kijken

 

Reizende tentoonstelling vrijwilligerswerk Delft

2013/2014

Nog het hele jaar reist de tentoonstelling door Delft en is o.a. te zien in DOK, het stadhuis en enkele buurthuizen.

 

Schatten van Harnaschpolder

2012/2013

Het hele jaar zijn fotoportretten op grote zeildoeken te zien in de Harnaschpolder.

Lees hier meer over het project.

 

‘Multicultureel Moerwijk’

Vanaf april 2010
Expositie in het nieuwe inloopcentrum van GGZ Den Haag in Moerwijk.

 

Geweest:

Creatieve route Oude Noorden van Rotterdam

In december en januari 2010 bruist het Zwaanhals in het Oude Noorden. Er is van alles te doen op het gebied van kunst, muziek, theater en creatieve workshops. Zo worden bezoekers verrast door Russische popmuziek, is er een workshop schilderij op glas en geeft een modeontwerpster stylingtips. Er is een shoproute aangelegd langs bijzondere, leuke winkels. Kunstenaars richten bijzondere etalages in en je kunt genieten van performances. Het shopgebied bevindt zich op het Zwaanshals, de Noorderboulevard en de Benthuizerstraat.
De expositie is te zien bij Trieling Styling aan het Zwaanhals 261. De foto’s zijn gemaakt van vrijwilligers van buurtproject ‘Het Oosthuis’, tijdens een glamourshoot in samenwerking met stylist en kledingontwerper Sebastian den Herder van 3 x S Fashion, Beauty & Art. Even anders, een paar uur genieten van aandacht van Sebastian, van elkaar en van de spotlights die letterlijk op hen zijn gericht!

 

Expositie ‘Wereldvrouwen’ in Trefpunt de dijk

1 januari 2009 – 1 juni 2009
Wereldvrouwen zijn vrouwen zijn die zich inzetten voor de buurt, of vrouwen die een grote betekenis voor anderen hebben. De vrouwen zijn geportretteerd in het kader van Internationale Vrouwendag voor welzijnsorganisatie Perspect in Rotterdam.

 

Urbanexpo dNA

24 april 2009
Expositie bij de Nieuwe Academie (dNA) aan de Nijverheidsstraat 3 in Delft. Een nieuw evenement wordt gelanceerd: Club dNA. Een uiteenlopende samensmelting van creativiteit, die zich binnen Delft manifesteert in diverse kunstvormen. Van klassieke schilderstijlen tot graffiti, van stijldans tot streetdance, minimalistisch, groots, af of niet af, geïmproviseerd of aandachtig ingestudeerd. De expositie geeft een beeld van de jongere in de hedendaagse multiculturele samenleving.

 

De kinderen van Ipse de Bruggen

10 juni 2009
Expositie van de kinderen van twee nieuwe zorg-onderwijsgroepen van Ipse de Bruggen, een instelling voor verstandelijk gehandicapten in Delft en Den Haag en omstreken. De expositie was te zien tijdens de presentatie van het project. De kinderen zijn geportretteerd in hun eigen omgeving, tijdens de dagelijkse bezigheden.

 

Stedelijke dansclip@DOK (Delft)

2 en 3 oktober 2009
Expositie tijdens Jongdansfestival van de repetities en optredens van de 14 jongeren van de Stedelijke dansclip. Dit is een dansvoorstelling waarin diverse dansstijlen samen zijn gebracht. De dansclip wordt geproduceerd door de Nieuwe Academie en de repetities vinden plaats onder leiding van Lloyd Marengo van het HipHopHuis in Rotterdam. De jongeren treden op tijdens de Skatejam en tijdens het Jongdansfestival op 4 oktober op het Vesteplein bij Theater de Veste.
Voor meer informatie kun je hier kijken.

Comment Section

0 reacties op “Exposities

Plaats een reactie


*


background: rgba(255, 255, 255, 0.73);