Reviews van mijn klanten

Op deze pagina vind je de reviews & video testimonials die ik heb ontvangen.

Testimonial van Yves Bonroy van Ultimatelovers.com

Eelco de Boer van Winst.nl

Ik vind het heerlijk om met Laura te werken. Waar ik vaak een "deadline gedreven" ondernemer ben vind ik het ik het heerlijk om te schakelen met Laura aangezien zij ook goed presteert en kwaliteit kan leveren onder druk, iets wat ik fantastisch vind om mee te werken.

Wil je snel schakelen dan raad ik het je zeker aan om met Laura te werken!


winst.nl

Review Laura de Haan Phoenix

Elma Eckhardt

Met Laura werken is altijd een feest. Ze is snel, denkt mee en heeft overal een oplossing voor. Ze kan met elk programma overweg, Huddle, Phoenix, Kajabi, betaalsystemen, mailsystemen, het maakt allemaal niet uit. En ook bouwt ze online programma's en landingspagina's en dat alles snel en professioneel. Ik kan alles uitbesteden en me helemaal focussen op het creatieve, terwijl Laura al het technische voor haar rekening neemt, dat geeft ongelooflijk veel rust.


creativecosmetics.nl

Review Phoenix website

Shirley Verduin van Shirleypt.nl

Wat ben ik blij dat ik Laura in de arm heb genomen. Waar het voor mij 1 grote wirwar was van digitale "ellende", ging zij systematisch te werk, hielp mij steeds herinneren welke gegevens ik nog moest aanleveren, dacht mee over wat verder allemaal nog van belang was èn regelde dat. Zij creëerde mijn website, mijn Huddle ledensite, mijn automatische mailresponder, ontwierp mijn e-book, zorgde ervoor dat betalingen via Plug&Pay en Mollie gedaan konden worden en zo heeft zij een sterke basis voor mijn bedrijf gelegd. 

Met geduld beantwoordde ze al mijn vragen (en dat waren er veel..) en nam ze de tijd om na afloop uitleg te geven over hoe wij wijzigingen zelf door konden voeren. 


Laura heeft enorm veel kennis van zaken, is geduldig, reageert snel en adequaat en is een erg prettig persoon om mee samen te werken. Daarnaast zijn haar diensten ook nog eens erg betaalbaar. Een absolute steunpilaar en aanrader!


shirleypt.nl

Marieke Vernooij van Vernooijmakelaardij.nl

Ik had het idee om mijn website met behulp van Phoenix op te zetten. In eerste instantie probeerde ik het zelf, maar al snel merkte ik dat het me niet lukte. Gelukkig kwam ik in contact met Laura, en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Ze heeft de website snel en efficiënt opgezet, en de overgang van mijn oude naar mijn nieuwe website verliep vlekkeloos. Laura denkt op alle fronten mee en neemt de tijd om alles uit te leggen. Ze is echt een topper, en ik zou haar aan iedereen aanbevelen.


vernooijmakelaardij.nl

Susan van Schijndel van Deminimaliseercoach.nl

Superblij met onze samenwerking! Waar het begon met informatie werd een hele nieuwe website en online business omgeving gebouwd, veel support gegeven en ook nog even een boek gemaakt.  Laura denkt met je mee en wat ik superfijn vind, is dat ze meedenkt vanuit wat het beste voor de klant is. Ze is eerlijk, ontzorgt je van alle technische dingen en wil je bepaalde dingen zelf kunnen legt ze het fijn en makkelijk uit en schakelt snel.  Echt een aanrader om samen te werken met Laura!

deminimaliseercoach.nl

Franklin Leers van Genezenonline.nl

"Laura heeft mij geholpen met het overzetten van mijn oude website naar een nieuwe Phoenix website. Ze reageert adequaat en snel en is communicatief vaardig. Daardoor lopen de lijnen kort en snel. Daarnaast is ze bereid de 'extra mijl' te lopen, ze doet meer dan er verwacht en afgesproken wordt. Een unieke eigenschap. Maar het grootste compliment dat ik haar kan geven, en wat ik bovendien als enorm waardevol ervaar, is dat zij zich opstelt als een partner in business. Zij denkt mee, vult aan, adviseert en laat werkelijk 'ownership' zien voor haar deel van de werkzaamheden.

Dank voor je hulp, Laura!"


genezenonline.nl

Emily Mattaka

Laura is een echte professional die snel begrijpt wat de bedoeling is. Ze is niet alleen effectief maar heeft ook een gevoel voor vormgeving en beeld, dit zorgt voor functionele en prachtige website opleveringen. Ik raad iedereen aan om met een Phoenix-website contact op te nemen met Laura.

Marc van Maanen van Klachtherstel.nl

Laura heeft ons goed geholpen om onze Phoenix site voor onze nieuwe behandelmethode voor chronische en terugkerende klachten vorm te geven! Hierbij wilden we een herkenbare look voor de afkomst van de praktijk, maar tegelijkertijd een eigen label voor ons traject op Klachtherstel.nl. Ik was op zoek naar een professional op het gebied van Phoenix websites, zodat ik het wiel niet eerst zelf hoede uit te vinden. Laura dacht mee en gaf verschillende opties van Done For You en Done With You voor zaken zoals teksten, foto's, logo. Ik ben zeer tevreden en start binnenkort met een volgend project met Laura!


klachtherstel.nl

Niels de Ruiter van BACK on TRACK

Laura heeft mij geholpen met de vormgeving van mijn website (Phoenix). Ze reageert altijd snel en is zeer kundig in haar vak. De manier waarop we samenwerken is altijd heel prettig en volledig naar wens! Ik kan Laura daarom ook van harte aanbevelen!


Backontrackcoach.nl

Wietze de Vries van Nmarketing

Samen met Laura een aantal Phoenix websites gerealiseerd. Laura is altijd kalm, denk goed mee en zorgt ervoor dat de projecten op tijd worden opgeleverd naar volle tevredenheid van de klanten. Dit gaat zeker worden vervolgd. Dank je wel Laura!


fysiotherapie-tieberink.nl

Esther de Weert van Estherdeweert.com

Samenwerken met Laura is een feestje! Laura is altijd blij, super snel, flexibel, deskundig & meedenkend. Mega happy met het super snelle resultaat: het realiseren van mijn Video Series Full Happiness & Miracles in Business and Life in Huddle. Samenwerken met Laura raad ik aan 😄🥳 …


estherdeweert.com

Niki de Wolff, hypotheek adviseur

Laura heeft mijn Phoenix website en ook design mede onderhouden en een upgrade gegeven. Ze is heel goed bekend met de Phoenix website en dat merk je goed. Hierbij geeft ze ook tips wat er nog beter kan of wat er verder mogelijk is en wat werkt. Je merkt dat ze je echt vooruit wil helpen en het op de best mogelijke manier voor je in orde wilt maken. Sympathiek en vriendelijk om met haar samen te werken, koppelt altijd goed terug, is duidelijk vooraf en altijd alles in goed overleg. En ook lekker snel! Voor mij ideale werkpartner hierin! Nogmaals bedankt Laura!


nikidewolff.nl

Iris Inaya van Resoulrebels.com

Ik ben zo blij met Laura, deze vrouw is mijn held en verdient een cape. Ik zag door de bomen het bos niet met het opzetten van mijn Phoenix website en koppelen met Plug&Pay en MailBlue. Laura schept orde in de chaos, is supergoed bereikbaar, efficiënt, snel en denkt op alle vlakken met me mee. Zodat het goed werkt en er mooi uitziet. Zelfs als blijkt dat ik iets wil wat best even ingewikkeld is (en onduidelijk of het technisch kan), dan gaat ze altijd voor het hoogst haalbare. Wat een blessing zulke support! Daarnaast vind ik haar ook nog eens een heel leuk en fijn mens. Kortom, absolute aanrader!


resoulrebels.com

Ellen Damiaans van Praktijkdepuzzel.be

Ik heb na een aangenaam kennismakingsgesprek de beslissing genomen om met Laura in zee te gaan. En dat was een hele goede beslissing! Ze heeft goed geluisterd wat ik wou en dit snel omgezet naar een toffe en kleurrijke website. Neem zeker een kijkje op www.praktijkdepuzzel.be om het te zien. Het eerste opzet was al heel tof. Ik kon nog aanpassingen doorvoeren, vragen stellen, dingen wijzigen totdat ik het helemaal goed vond. Het is heel aangenaam om met Laura te werken. Ze werkt de website snel af, ze reageert snel op emails met vragen en helpt goed waar nodig! Dus zeker een aanrader! Bedankt Laura!!!


praktijkdepuzzel.be

Bianca Meijsen van Praktijkexpectamiracle.nl

Super fijne en duidelijke ondersteuning. Heeft me enorm veel tijdwinst gegeven en er staat nu een mooie website online met een fantastische leeromgeving. Er wordt gezegd wat er wordt gedaan, en gedaan wat er wordt gezegd. Ik kan altijd terecht met mijn vragen en niets is gek. Dankjewel voor alle hulp en klop zeker binnenkort weer aan voor update. (-;


praktijkexpectamiracle.nl

Renée Hammersley van Reneehammersley.nl

Laura werd mij aanbevolen door een vriendin. Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met een nieuwe website. Ik ben erg blij met het hele proces en eindresultaat. Ze helpt me nog steeds met kleine veranderingen, maar meestal kan ik zelf aan de website werken. Wat ik wilde. Ik heb erg prettig met Laura samengewerkt en doe dat nog steeds. 😁


reneehammersley.nl

Huub de Wilde van Dutchdesignbeton.nl

Laura is een topper!

Aangezien ik een druk schema had en snel met een IMU Phoenix site aan de slag wilde gaan heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Laura. Een echte aanrader voor iedereen die, net als ik, overloopt in het werk en toch snel live wil gaan met zijn of haar website.


Laura heeft een aantal zaken opgepakt waaronder het maken van een e-book cover, webdesign, indelingen maken en nog tal van andere zaken waar ik anders minimaal een week of langer mee bezig was geweest. Hierdoor heb ik mij kunnen richten op zaken die meer mijn prioriteit verdienden.


Ik kan Laura van harte aanbevelen voor iedereen die snel en doelgericht te werk wil gaan. Laura is zeer ervaren met het inrichten van een Phoenix-site, maar ook kundig op het gebied van WordPress.


Doorpakkers bellen Laura!


dutchdesignbeton.nl

Marjolein Dubbers van Energiekevrouwenacademie.nl

Wat ben ik blij dat ik Laura gevonden heb! Ze kan uitstekend uit de voeten met mijn (Phoenix) website en voert niet alleen uit maar denkt echt met me mee. Ze heeft goede, slimme ideeën en maakt mooie dingen. Ze is altijd bereid om snel wat extra tijd voor me te maken als het nodig is. Laura is echt een steun en toeverlaat. Je kunt op haar bouwen!


energiekevrouwenacademie.nl

Massimo Cagliotti van Eensuccesvolbedrijf.nl

"Laura is een echte alleskunner!

Ze heeft veel verstand van zaken en weet waarover ze praat. Ze heeft mij in laten zien dat ales draait om de juiste weg volgen. Als je echt wilt veranderen zit je bij laura in iedergeval op de juiste plek.

Ik heb er heel veel aan gehad!

Bedankt."


eensuccesvolbedrijf.nl

Margreet Jonker van Margreetjonker.nl

"Door goede geluiden in mijn omgeving ben ik via via bij Laura terechtgekomen. Je moet namelijk doen waar je goed in bent is mijn mening. Ik ben een goede TOP (loopbaan) coach en daarom geen 'website-vuller". Daarvoor heb ik de kwaliteiten van Laura ingezet om mijn website zo te maken en in te vullen dat deze goed en overzichtelijk is.

Laura is kundig en zeer servicegericht. Zelfs na het vervullen van de opdracht, toen ik nog met een vraag kwam, heeft ze het direct voor me geregeld. Laura is TOP".


margreetjonker.nl

Shadeska Nicolina van Needpassiveincome.com

Het is altijd prettig werken met Laura. Laura is ondernemend, denk met je mee en denkt in oplossingen.

Laura heeft mij geholpen met diverse technische & design zaken op mijn website, met de voorbereidende werkzaamheden van mijn webinar en ook met de technische zaken tijdens mijn webinar.

Laura heeft jarenlange ervaring als internet marketing expert, is een goede sparringspartner en is multi-getalenteerd. Ik vond de samenwerking heel goed. Gestructureerde manier van werken en punten met elkaar bespreken via Skype.

Als je technische hulp of internet marketing advies nodig hebt in je bedrijf, zal ik je Laura zeker aanraden!


needpassiveincome.com

Sabouschka van Somaticbellydance.nl

Laura heeft mijn website somaticbellydance.nl ontworpen en ingericht. Naast het feit dat ze een top professional is - in zowel internet marketing alsook in vormgeving - is ze ook nog eens heel klantgericht. Ze gaat daarin net een stapje verder dan andere professionals. Ze verdiept zich namelijk werkelijk in wie jij bent en wat je wilt uitdragen. Ze kijkt naar de visie van je bedrijf en leest wat je schrijft.

Je zou kunnen denken dat is normaal. Ik kan je wel vertellen dat ik al met veel professionals heb samengewerkt. Ik ben tot de conclusie gekomen dat dit eerder de uitzondering is dan de regel. Ik was blij verrast met de kleuren die Laura uitkoos voor mijn website. Zonder het te weten trof ze exact mijn lievelingskleuren. Aangenaam verrast was ik ook dat ze de juiste samenvatting van mijn E- book gaf.

Ook mijn Yoga website somaticyoga.nl heeft Laura ontworpen en gebouwd.

Ik wil Laura aan iedereen aanbevelen die een nieuwe website wil laten maken. Ook aan mensen die een make over voor hun bestaande website willen.


somaticbellydance.nl

Roos Nabben van Roosnabben.com

Van Laura de Haan had ik al eerder vaker gehoord en ook een interview van haar gezien via Winst.nl. Vanaf die tijd heb ik die naam onthouden. En op een goede dag heb ik haar hulp ingeroepen om mijn duur gekochte website van IMU te vullen met mijn content. Ik kreeg het zelf niet voor elkaar. Al hoewel IMU zegt dat je niet technisch hoeft te zijn, was het voor mij toch nog een deur te ver. Ik ben zeer tevreden over wat Laura gedaan heeft. Ze heeft zich heel goed ingeleefd in wie ik ben en me recht in het hart geraakt door een prachtige foto van mijn grootste voorbeeld voor Decluttering zoals de engelsen zeggen, te zoeken op internet en op mijn site te plaatsen - Dadi Janki.


Laura werkt snel en accuraat, is in staat te doen wat je vraagt, maar ook brengt ze haar eigen expertise in, waardoor ze je ook bepaalde dingen, met goede argumenten, afraadt of aanbeveelt.


Ook voor de financiële kant heeft ze een flexibele aanpak, uurtje factuurtje of een vooraf gemaakte prijsafspraak voor een opdracht en had ik het gevoel dat ze ook geeft wat ze belooft.


Laura hartelijk dank en succes met je bedrijf!


roosnabben.com

Henry Hartgring van Lupalokaal.nl

Na heel enthousiast zelf te zijn gestart met de bouw van mijn eigen Phoenix website kwam ik er al snel achter dat je voor de echte online finesses een specialist nodig hebt. Na een korte zoektocht kwam ik terecht bij Laura. Ons eerste contact gaf mij direct het vertrouwen dat ik bij haar aan het juiste adres was. Laura is een open en zeer kundige dame die in korte tijd mijn ideeën heeft vertaald naar een hele fraaie en pragmatische website (www.lupalokaal.nl). Ik kan Laura van harte aanbevelen aan iedereen die op korte termijn met een professionele website wil gaan starten.


lupalokaal.nl

Elke Vermeire van Elkedagenergie.be

"Laura is heel betrouwbaar, stipt en heeft heel veel kennis van zaken inzake online marketing. Ik heb een tijdje intensief met haar samengewerkt om mijn website op te leveren. Ze adviseert heel open en eerlijk en levert wat ze belooft. Over de website krijg ik heel veel positieve feedback nu! Wat me vooral aangenaam verrast is dat Laura heel snel reageert en dat terwijl ze de andere kant van Europa woont. Soms verwacht je dan onbewust een minder snelle service, maar dat is zeker niet het geval bij Laura! Schitterende prijs-kwaliteit wat mij betreft."


elkedagenergie.be

Naomi Stubbé

Nadat ik een Phoenix website had aangeschaft, vond ik het toch lastig om zelf te starten. Gelukkig vond ik Laura. Zij heeft kennis over het opzetten van de website en denkt mee over mijn concept. Daarbij geeft ze praktische tips over het inrichten van de website én online marketing. Laura is een hele prettige persoonlijkheid, reageert supersnel op vragen, is goed bereikbaar en pro-actief. Laura heeft voor mij de hele Phoenix website ontwikkeld, het e-book ontworpen en adviseert op allerlei gebieden; de website, mijn concept als online marketing. Zij is geweldig om mee te werken.

Dankjewel Laura!


energyboost.today

Vardit Kohn

I built several websites in the past with different designers and in all cases the amount of work and hassle involved were far greater than expected or wished.

My experience with Laura however was completely different. Laura is a true professional – she knows her tools inside out and she delivers – quickly and with minimal hassle – a top job.


She remains fully focused on the objective of the website and at the same time has a great eye for the finer details. Her online marketing advice is invaluable. But Laura’s greatest gift is her ‘yes, of course we can do it!’ attitude, complete with a smile. It was a breath of fresh air and made our joint work (new website and logo) a smooth, enjoyable and very creative process.


I couldn’t recommend Laura highly enough.


forgoodness-sake.com

Lieneke Witloks

Laura heeft me super snel en professioneel geholpen. Binnen no time hadden we mijn website Witlokscommunicatie.nl in Phoenix gerealiseerd. Ze spreekt en werkt in duidelijke taal! Erg waardevol.


witlokscommunicatie.nl

Joop Beermann

Een aantal maanden geleden zijn wij in zee gegaan met de Internet Marketing University (IMU) en met name het gebruik van Phoenix pages voor onze website.

Phoenix pages zijn voorgeprogrammeerde pagina’s die ‘alleen maar’ ingevuld hoeven te worden. U ziet het al alleen maar staat tussen haakjes… 

Als leek is het maken van web-pages ook al is het van Phoenix niet eenvoudig. Tevens ontbrak het ons aan tijd om alles goed neer te zetten in Phoenix. Op advies van IMU zijn wij in zee gegaan met Laura de Haan.


Sceptisch als wij zijn vonden wij het afstandsverschil Spanje – Apeldoorn heel erg groot om direct te communiceren. Niets bleek minder waar, tijdens de sessie’s met Laura leek het wel als of ze in Apeldoorn werkte.


Geheel volgens opdracht en offerte heeft Laura ons Phoenix website ingericht. Maar ook daarna bleef Laura bereikbaar voor kleine aanpassingen en veranderingen.

Dit beviel ons zo goed dat wij nu alle veranderingen op de website laten doen door Laura. Een maal per maand ontvangen wij een gespecificeerde factuur van de werkzaamheden en zowel de tijdsbesteding als het tarief zijn zeer gunstig.


Wij kunnen Laura van harte aanbevelen.


beermann.nl

Ervaring met Laura de Haan

Angela de Haan

Laura heeft meerdere websites voor mij gemaakt naar volle tevredenheid. Ik ken Laura als een zeer professionele ondernemer die goed naar je wensen luistert en deze goed weet te vertalen in een website die hoog scoort in google! Vaak krijg ik te horen dat mijn website zo overzichtelijk en duidelijk is, wat uiteraard weer leidt naar meer omzet. Ik kan iedereen Laura aanraden!


womencoaching.nl

Jasper Boekbinder

Via een oproep op de leden site van de imu heb ik Laura gevonden voor het omzetten van mijn Phoenixsite in Pages. Zelf had ik hier op dat moment geen tijd voor.

Al vanaf het eerste contact met Laura voelde het goed, persoonlijk, zakelijk zonder kleine lettertjes. Dat is waar ik van hou.


Ondanks dat het achteraf wat meer werk voor Laura was geen extra factuur, heel fijn.

Ben super tevreden en kan haar zeker aanbevelen.


Laura bedankt!


fc-events.nl

Ramon Conijn

Ik moest met mijn oude WP website www.loodgietersbedrijfamsterdam.com iets nieuws doen en kwam bij de IMU terecht.

Door mijn tijdgebrek en mindere kennis van websites zocht ik iemand om mij ermee te helpen en dat werd gelukkig Laura want anders had ik nu circa 7 maanden verder waarschijnlijk nog niets :)

Het ging vlot en kundig dus zeer tevreden!


loodgietersbedrijfamsterdam.com

Bob Hartholt

Sinds 2015 helpt Laura mij met het goed vindbaar worden van mijn producten in Google via mijn website. Daarvoor zat er geen structuur in. Onwetendheid van mij was hier de oorzaak van. Het was erg lastig om hier een goede en vooral betrouwbare partij in te vinden die je hier in kan ontzorgen. Deze heb ik met Laura 100% gevonden. Laura neemt zelf initiatief en komt met adviezen en verbeterpunten waar jezelf geen weet van hebt. Ieder zijn vak wat dat betreft. Voor mij is de website een zeer belangrijke inkomstenbron en dan is het fijn om er op te kunnen vertrouwen dat deze in goede handen is. Het grote voordeel van Laura is is dat ze van A tot Z beheerst waardoor je niet over diverse schijven hoeft te gaan werken. Dit scheelt enorm in tijd. (En frustratie.) 

Ik kan Laura echt aanbevelen om mee samen te werken en hoop dit zelf nog lange tijd te kunnen doen.


hardhoutentuinkast.nl

Karin Hogenboom

Laura heeft mij super goed geholpen met het overzetten van mijn website naar Pages. Ben echt blij hoe mooi ze dit heeft gedaan. Ook huddle heeft ze voor mij ingericht.

Mijn website ziet er nu professioneler uit. Het is echt heel prettig om met Laura samen te werken.


Ik kan zelf heel goed overweg met phoenix en huddle, maar het kost me gewoon veel tijd en Laura heeft een beter oog hoe het tot een mooi geheel te maken. En werkt vele malen sneller dan ik kan.


Dank je wel!


volzicht.nl

Linda Peelen

Via IMU kwam ik bij Laura terecht. In 2016 had ik mijn eigen Phoenix site zelf gebouwd echter was er binnen een jaar veel veranderd binnen het systeem Phoenix.

Het zou mij veel tijd kosten als ik hier weer helemaal in zou moeten duiken om bepaalde pagina’s aan te passen. Daarom schakelde ik Laura’s hulp in. En ja het is toch echt een vak apart, zo professioneel als Laura het vormgeeft is top! Waar ik zelf een dag mee bezig zou zijn heeft Laura binnen no time voor me klaar. Het is heel fijn om met Laura samen te werken. Ze denkt mee, doet soms zelf iets extra’s en reageert snel waardoor het prettig schakelen is.


Ik heb het als zeer positief ervaren en ga Laura’s hulp zeker weer inschakelen. 


Dank je wel Laura!


praktijk-sterrekind.com/

Jolanda Mertens

De start en de samenwerking van Mens+ met Laura de Haan is boven verwachting geweest, ik kon met al mijn vragen terecht en Laura stond klaar om me te helpen.

Ook bood ze aan om, als het allemaal niet even lekker ging in het begin, om het werk even over te nemen en alvast goed op de pagina te zetten zodat ik weer vooruit kon.


Als er een moeilijk detail uitgelegd moet worden dan skypen we even, of ze maakt een kort videootje met de complete uitleg zodat ik, mocht ik het niet meer weten, terug kan kijken.


Het is een heel compleet arrangement wat Laura neerzet om met marketing te helpen.

En tevens heel betaalbaar. Mens+ werkt met plezier met Laura samen.


Dankjewel Laura!!


mens-plus.nl

David van Gaalen

Laura weet haar kennis en ervaring op het gebied van het starten en het optimaliseren van een online onderneming op een leuke, heldere en boeiende wijze over te brengen! Haar passievolle en positieve benadering heb ik als aanstekelijk ervaren. Dit resulteerde in de juiste mindset. Laura biedt veel nuttige handvatten en tips aan, zodat er stapsgewijs naar een winstgevend digitaal project toegewerkt kan worden. Dank je wel voor de samenwerking Laura; je cursus is een aanrader voor iedereen die op online vlak naar succes streeft!

Review Laura de Haan Phoenix

Tonie van Wijk van Ecomcijfers.nl

Ik heb door Laura meerdere websites laten bouwen. Deze websites genereren voor mij meer dan voldoende aandacht op de website. Zij is zeer behulpzaam geweest bij het opzetten van de website en het maken van de teksten voor de website. Daarnaast verzorgt ze iedere maand een blog voor op mijn website. Deze zijn altijd zeer goed opgesteld en leveren mij altijd veel extra online aandacht op.


ecomcijfers.nl

Monique Solleveld van Sportloungenederland.nl

Hierbij wil ik je bedanken voor het goede werk dat je voor mij verricht. Je handelt snel, begrijpt wat ik bedoel met mijn opdrachten (Huddle, e-book design, Plug & Pay en Mailblue) en je geeft me goed advies. Super fijn!  Ik hoop dat we nog lang samen kunnen blijven werken.


sportloungenederland.nl

Review Huddle Laura de Haan

Susan Houbraken van Frisseduik.nl

Laura is een dame die recht door zee is, wat ze denkt of zegt doet ze. Ze heeft echt een ‘hands on mentaliteit’. Pakt graag de dingen aan en denkt ook graag mee in het proces. Laura heeft ook voldoende ervaring om op strategisch vlak mee te denken. Ze heeft mij geholpen in het opzetten en finetunen van mijn Huddle omgeving van FrisseDuik. Huddle is op zich gebruikersvriendelijk en heeft een Nederlandse klantenservice maar het helpt heel erg om ondanks dat je zelf veel kan doen Laura te gebruiken voor ’the finale check’. Achter de schermen moet immers wel alles goed staan. 

Ook heeft Laura geholpen met mijn Plug & Pay pagina’s en FrisseDuik webshop. Voldoende ervaring dus. En weet ze overigens iets niet dan zal ze dat zelf aangeven of gaat ze het uitzoeken voor je. 


frisseduik.nl

Lauren van Mulligen van Spelenmetengels.nl

Laura heeft mij geholpen met het ontwikkelen van een online leeromgeving in Huddle. Ze geeft duidelijke uitleg, werkt snel en efficient en ze komt met goede suggesties. Ze heeft de online leeromgeving ook gekoppeld aan een mailflow en een betaalsysteem. Als ik nu een vraag heb, of er is een technisch probleem, reageert Laura altijd heel snel. Ik weet zeker dat ik in de toekomst nog vaker gebruik ga maken van haar expertise.


spelenmetengels.nl

Derek de Vries van Weesvoorbereid.nl

Heel erg tevreden over de samenwerking! Direct na de eerste introductie call was al snel duidelijk dat ik de juiste partner had gevonden in de ondersteuning voor het opzetten van mijn online project. Supersnelle en fijne communicatie, de producten waren snel af, heel accuraat en professioneel. Ik raad het team van Laura.nl dus ook van harte aan voor elk online project!


weesvoorbereid.nl

N.a.v. de NLMP Workshop (een dag werken aan je website)

N.a.v. de WordPress Bootcamp

Angela Cappellano van lasalvia.nl

Ik heb de WordPress Bootcamp van Laura en Ferdy gevolgd. Voor deze cursus was ik nogal onervaren met het bouwen van een eigen website. Doordat de bootcamp opgebouwd is uit kleine overzichtelijke stapjes is het mij eindelijk gelukt om zelf een website te bouwen en te onderhouden. Alle instructie filmpjes zijn heel helder en duidelijk en goed te volgen. Op deze manier heb ik veel geld bespaard. Als dit mij gelukt is, dan lukt het jou ook zeker!


lasalvia.nl

Sonja Goed van sogofotografie.nl

Laura, weet je wat ik nou zo geweldig vind van het bootcamp? De begrijpelijke manier waarop alles uitgelegd wordt in de video's... Ik ben helemaal geen techneut en bouw voor het eerst van mijn leven zelf een website. Dankzij de boodcamp begrijp ik nu zoveel beter hoe het werkt, de onderlinge verbindingen en zo. Top dat jullie dat zo mooi in elkaar hebben gezet! Dank jullie wel! ? 


sogofotografie.nl

Renate Oskam van oskamfotografie.nl

Ik vond de bootcamp heel zinvol en inspirerend! In korte tijd heb je een website met een professioneel uiterlijk. Stap voor stap word je meegenomen met een mooie website als resultaat.


oskamfotografie.nl

Tony Taylor

"I can certainly recommend this bootcamp! Laura is not only a great photographer but also a terrific teacher and coach."


Bekijk hier Linkedin reviews
Kun je ook wel wat hulp met je website en alle technische rompslomp gebruiken? ;-)

Twijfel dan niet om even contact op te nemen! Klik op onderstaande button voor het contactformulier, of mail me: info@laura.nl

Ik neem heel snel contact met je op!